Hotellrecensioner av Relais Santa Anastasia

Läs personliga recensioner av Relais Santa Anastasia som ligger på Sicilien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Relais Santa Anastasia. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

7,5

9,8

Perfekt beläget, klassiskt och stilfullt

Två km upp längs en svängande pinje- och cypressallé med vinstockar till höger och oliver till vänster för att sluta i en oas till gammalt kloster, respektfullt nyinrett och med en fantastisk vy över landskapet och havet. Även en modern vingård med många, fina viner. Förnäm restaurang, hög kvalitet.
9,3

Superläge och med sin helt egna charm

9,5

Toppenbetyg på Sicilien

Vi kommer körande, väldigt trötta, uppför den vackraste ringlande vägen med vinrankor så långt ögat når... Woooow tänker jag, vad vackert! Men det blev ännu vackrare. Begejstringen ville inte ta slut. Hotellet är ett gammalt kloster och här vill jag stanna och bara rekommendera andra att besöka detta underbara ställe. Jag ska tillbaka igen, inga tvivel om det.
7,3

Fint renoverat med en underbar utsikt

9,5

Fantastiskt ställe

Fint hotell, bra service och god mat
9,3

Trevlig vingård

Ett riktigt trevligt ställe i natursköna omgivningar
9,3

10,0

Vackert placerad vingård nära kusten och den charmiga staden Cefalu. På vingården är det möjligt att äta och njuta av lokala viner samt olivolja. Båda i toppklass.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,1 av 10
Baserat på 9 recensioner