Hotellrecensioner av Agriturismo Il Pozzo

Läs personliga recensioner av Agriturismo Il Pozzo som ligger i Toscana. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Agriturismo Il Pozzo. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,8

Fantastiskt ställe i Toscana

Il Pozzo var ett fantastiskt ställe, fridfullt och välhållet. Fin lägenhet med gott om plats. Kanske gärna lite mer läsbelysning. Möjlighet att delta i ätandet x 3 i veckan, var en bra möjlighet att få smaka de toskanska rätterna, trevligt och massor av god mat. Poolen var härlig och man behöver inte slåss om liggplatserna, de var reserverade i förväg. Trevligt, toskanskt, fridfullt med en underbar personal och ägare. Kom ihåg myggspray!
9,3

Fantastiskt vackert och underbart ställe

Konceptet med den ekologi och med en mycket serviceminded Carla är alla pengarna värt. Vi åt middag tre gånger och njöt av den fantastiska maten och sällskapet med de övriga gästerna. Efter en vecka är man närmast som en stor familj. Vi ska tillbaka dit.
8,8

Super trevligt ställe

Super trevligt ställe med sköna omgivningar och personlig service. Vi kände oss fint behandlade av Carla.
10,0

Absolut det bästa jag någonsin har upplevt i Italien!

Den härligaste semester i det mest fantastiska områden. Vi hade planerat vår resa hemifrån och vi skulle se Pisa med omnejd. Vi talade med Carla (världens sötaste värdinna) och hun rekommenderade att vi skulle bli i närområdet istället. Hon hjälpte oss med olika utflykter och allt låg inom en radie av 3-5n km från hotellet. Det längsta vi körde var till Arezzo, som ligger 12 km från Il Pozzo. Vi fick mycket mer ut av vår semester än vi ågonsin hade kunnat drömma om. Jag vill nästan inte berätta om detta ställe till andra, för i så fall kan vi ha det för oss själva...haha...:-) Vi rekommenderar VERKLIGEN att man håller sin semester här.
10,0

Agriturismo Il Pozzo = Fantastiskt

Helt underbart ställe - rustikt, fantastiskt och lugnt.När vi ankom så mötte Laura oss, och under hela vår vistelse gjorde hon allt för att vi skulle få en underbar vistelse. Vi kan varmt rekommendera en förlängd helg i Toscana och på Il Pozzo. Pröva deras ragu, olivolja, vin och missa absolut inte deras jättegoda marmelader. Allt är hemlagat. Mums!

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,6 av 10
Baserat på 5 recensioner