Hotellrecensioner av Castellare di Tonda

Läs personliga recensioner av Castellare di Tonda som ligger i Toscana. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Castellare di Tonda. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

6,8

Härligt ställe men dålig service

Stället och omgivningarna är underbara. Lägenheten är enkel men den fungerar. All personal vi kom i kontakt med var sura och på inget sätt "service minded". Detta gällde från incheckning till restaurangbesök. Dessutom var det mycket obehagligt ljus i restaurangen (bokstavligen garage spottar) så man kunde inte njuta av maten.
8,0

Riktigt härligt ställe. Härliga lägenheter. Deras aktiviteter var dock lite bristfälliga. Det var meningen att man skulle kunna hyra cyklar. Där stod 5 stycken som inte såg ut att ha varit använda på länge. Man kunde även rida. Detta var det riktigt svårt att få tider till även fast vi var där i 10 dagar. Men det lyckades, och undervisningen och ridturen var värd alla pengarna. Vill mycket gärna tillbaka
9,5

Fantastisk semester med Hifeaways

Vi hade en helt underbar semester i Toscana och vi bodde på en stor farm. Där lärde vi känna en tysk familj som vi fortsatt har kontakt med och förhoppningsvis ska vi ses igen till nästa år. Castellare di Tonda ligger centralt i Toscana och det är inte långt till varken Pisa, Florens eller Sienna. Vi valde att boka en ridlektion/ timme till vår dotter och det var en härlig upplevelse för henne.
8,3

Härligt semesterställe

Det är första men absolut inte sista gången vi besöker Toscana Castellare di Tonda är ett härligt ställe med vänlig personal, fina lägenheter och en härlig pool samt underbar utsikt Vi sakande att det inte fanns mer köksutrustning t ex så hade v iendast totalt 6 glas och det är inte tillräckligt Det vore fint om butiken kunde ha ett större urval av varor Priserna för både aktiviteterna och maten i restaurangen var lite väl höga, men nästa gång vet vi det :-)
8,3

Fantastiskt vackert och härlig tystnad

Vi åkte med våra två pojkar ,11 och 13 år, till Toscana och bodde här i 5 nätter och vi är jättenöjda! Fint men ganska enkelt hus, rent och fräscht. Poolen var precis vid vårt hus så man kunde lätt gå fram och tillbaka ifall man glömt något hemma. Stora fina ytor för killarna att spela fotboll på. Oftast så var vi själva vid poolen och grannarna såg vi inte till så mycket. Tystnaden och utsikten var slående. Killarna hade lite internet-abstinens första dagen (wifi fanns, men inte alls bra) men kom sen in i ett lugnt semesterhumör och blev faktiskt nöjdare och gladare, och mer kreativa. Restaurangen och deras middagsbuffé var helt magisk, så gott varje kväll, helt fantastisk! I den lilla butiken kan man bara betala med kontanter och närmaste bankomat är ca 15 min bilresa bort, så det kan vara bra att vara förberedd på det. Receptionen kan inte hjälpa med kontantuttag. Den enda nackdelen är att städ ingår ej, endast slutstäd, det är lite som att hyra en stuga, man måste själv köpa diskmedel, diskborste, toapapper, hushållspapper och ev tvätta handdukar. Hade vi insett det innan så hade det varit helt okej, men vi hade helt enkelt missat det. Men personalen var trevlig och hela anläggningen var jättemysig. Vi kommer definitivt att åka tillbaka!
10,0

Utmärkt pärla i Toscana

Helt igenom belåtna med allt. Fantastisk placering där vi alla hade en riktigt härlig semester.
7,0

5,7

Lugn placering

Lugn placering med härlig utsikt ut över vinmarkerna och det toskanska landskapet.
Rekommendation till kommande gäster
Ät på Casa Masi, om ni önskar en god matupplevelse. Ligger 3 - 4 km från lägenheten.
8,0

8,0

8,0

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,0 av 10
Baserat på 11 recensioner