Hotellrecensioner av Hotel Le Fonti a San Giorgio

Läs personliga recensioner av Hotel Le Fonti a San Giorgio som ligger i Toscana. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel Le Fonti a San Giorgio. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

8,0

Skön upplevelse

Skönt ställe, fantastiskt leende och vänligt. Vi satt och njöt utsikten över vinmarkerna, medan solen gick ned och vi fick ett glas av det lokala vinet. Ren njutning... Prova det :-)
10,0

Trevligt, avkopplande och verkligen läckra omgivningar

Verkligen fint renoverat hotell, med en otroligt vänlig och tillmöteskommande personal. Omgivningarna är förtrollande och stället en bra utgångspunkt för dagsturer till åtskilliga trevliga städer. Vill helt klart rekommendera halvpension, eftersom man lagar god mat och man kan njuta av vinet utan att behöva köra efteråt. Man bör heller inte gå miste om den verkligen fina rundvisningen och vinprovningen som stället erbjuder - som regel söndag kväll. Ett underbart ställe som vi kan rekommendera till många, och som vi helt säkert kommer tillbaka till.
10,0

Dra ur kontakten och njut av stillheten och fördjupandet

Ett verkligen underbart ställe långt ute på landet, ganska precis 1,8 kilometer ner längs en grusväg. Första gången man svänger in på vägen tänker man, "kan detta verkligen stämma, eller har vi kört fel". Lugn bara lugn, den långa dammiga grusvägen ska bara klaras av först, innan man kommer till slutdestinationen. Ett härligt ställe, vackert och fint placerat på toppen av en kulle med vinodlingar och olivlundar längs kullens sluttningar - ett ställe där man verkligen kan koppla av. Man kan sitta och titta på landskapet, titta på ödlor som springer runt i trädgårdens buskage, njuta av ett glas vin, läsa en bok - vara på nätet! - som faktiskt fungerar helt ok den mesta av tiden, men även lite ostabilt emellanåt. Vi njöt av vår vistelse i fulla drag och det levde helt upp till våra förväntningar om en semester långt ute på landet. Vi enades dock snabbt om att vi inte kommer bo lika långt ute en annan gång, men det var helt klart värt upplevelsen. Stället, placeringen, maten, vinet och värden var helt i den italienska andan, och "drömmen" om att bo på en vingård, kan helt klart rekommenderas. Vill bara till sist säga att man ska vara försiktig på grusvägar och vad man kör för typ av bil, för en bil SKA man ha och helst inte någon sportbil, för då får man alldeles säkert problem eftersom vägen är mycket ojämn med gropar och gupp, något man ska vara uppmärksam på.
10,0

Vi kommer gärna tillbaka igen!

Fantastiskt ställe med härlig och rikligt med mat. Mycket "serviceminded" personal och vackra omgivningar.
10,0

8,0

Bedömning av Hotel Le Fonti a San Giorgio

8,0

Det var event-vecka på hotelet

Vi hade njutit mer av vårt uppehåll om det inte hade för att Le Fonti i samarbete med andra vingårdar deltog i ett event. Det går ut på att alla vingårdar turas om att vara värdar och det vara en vecka per vingård. När vi bodde här så var det Le Fontis tur att vara värd, vilket betydde att under flera av kvällarna var det ca 100 andra gäster som också var på hotellet. Den trevliga, kugna stämmnignen som var en av grunderna till av vi valde just Le Fonti var förstörd under de kvällar.Maten som serverades under några av kvällarna var buffé och inte speciellt imponerande i jämförelse med deras a la carte-meny, som höll hög kvalitet. Som gäst på hotellet hade man inte någon möjlighet för att välja a la carte när det var så många extra gäster på hotellet. Vi önskar att Hideaways hade informerat oss om detta innan vår avresa, för då hade vi nog inte bestället halvpension.
10,0

Boende på Hotel Le Fonti a San Giorgio, Toscana

Härligt ställe som ligger i lugna omgivningar mitt i Toscana. Stället har en praktfull utsikt och man kan se ända till San Gimignano, med sina många torn. Det ligger bara ca 1 timme från Florens och ca 1 timme från Chianti Classico vindistriktet. God mat, gott lokalt vin, vänliga människor, bra service och fina rum. Vi såg romantiska solnedgångar med utsikt över vinmarkerna.
8,0

Härligt hotell och underbara människor

Helt fantastiskt och mysigt hotell, som ligger i slutet av en grusväg och med en vacker utsitk över vinmarkerna och olivplantager... Fantastiskt söta ägare och trevlig personal. Vi njöt av våra 5 dagar här på hotellet med både god mat och gott vin. Härlig och inbjudande pool smat fina och rena rum. Absolut ett ställe jag vill komma tillbaka till!
10,0

Bra upplevelse i vackra omgivningar

Hotellet är fullständigt som förväntat, personalen var rara och tillmötesgående, rummet av bra standard och omgivningarna fantastiska. Själva maten på hotellet var härlig, bättre kunde vi inte hoppats på. Kommer gärna tillbaka.
8,0

10,0

Bättre än på bilderna

Le Fonti är fullständigt fantastiskt vackert. Vi tyckte det såg så härligt ut på bilderna, men det är långt mycket vackrare i verkligheten. Maten på restaurangen är verkligen läcker, vinerna är goda, hotellet är rent och fint, och pool och andra faciliteter är härliga. Allt med utsikt över det fantastiska landskapet. Och som pricken över i, så är personalen helt fantastiskt rara, vi fick mycket hjälp av Christina, som hjälpte oss att ge goda tips till området, arrangerade vinprovning för oss och i det hela taget bara skapade god stämning. Vi flög till Bologna flygplats, hyrde bil där, och körde sista biten. Det tog cirka 2 timmar att köra.
Rekommendation till kommande gäster
Det är ett måste att ha en bil. Det är bekvämt att flyga till Bologna, hyra bil där och sedan köra till Le Fonti.
8,0

Super trevligt lantställe

Vacker natur, mycket lugnt
8,0

Personalen hos Hideaways

Jag vill gärna rosa personalen hos Hideaways som ringde dagen innan vår avresa och önskade en trevlig resa, och frågade att allt var ok. Då vi önskade att ankomma en dag tidigare än vi hade bokat, ordnade Hideaways det åt oss, så stort tack för det.
8,0

Läge

Ett härligt hotell, härligt läge där Toscana är som bäst. Lugna och stilla omgivningar. Härlig pool, serviceminded personal, rum ok, atmosfär, men restaurangen/maten var inte ok. Det hade kanske för många besökare till det köket. Bra restauranger i närheten.
Svar från Hideaways
Hej Erik. Tack för din hälsning, och härligt att höra att ni har haft ett bra uppehälle på Le Fonti a San Giorgio. Dock skulle jag önskar att ni hade hört av er till oss när ni var där nere så hade vi kanske kunna få hjälpt till med att öppna restaurangen, eller i alla fall fått en förklaring på varför det var stängt. Som tur är, ligger det - precis som du skriver - flera bra restauranger inom kort köravstånd, så jag är glad att höra att ni ändå fått äta "äkta italienskt". Återigen tack för din hälsning.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,0 av 10
Baserat på 16 recensioner