Hotellrecensioner av I Grandi di Toscana

Läs personliga recensioner av I Grandi di Toscana som ligger i Toscana. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av I Grandi di Toscana. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

10,0

Vackert och romantiskt

Jag sökte ett vackert och romantiskt lite undangömt från vägen ställe och samtidigt en aktiv vingård. Mitt bland vinodlingar så långt ögat kan nå låg detta ställe som dessutom hade en praktfull saltvattenpool, med samma utsikt. Vinprovning precis nedanför poolen. Den raraste och mycket tillmöteskommande, hjälpsamma värdinna. Dessutom ingick frukost plötsligt som en del av vistelsen. Då satt man och åt med den fantastiska utsikten över vinodlingarna. Den raraste dam som stod för frukosten kom ihåg vilken sorts te jag gärna ville ha, samt vilken typ av kaffe min man gärna ville ha. Och kom med det till oss. Superställe som hyrde ut cyklar i närheten med verkligt bra utrustning och service. Hjälm och fylld dricksflaska ingick. Underbara kullar i landskapet att cykla bland. En kväll låg vi på solsängarna vid poolen och tittade på stjärnorna.
6,4

Vackert, men lite öde

Vi kan tyvärr inte ge detta ställe mer än medelbetyg. Stället har helt klart en härlig utsikt, men det ligger rätt öde. Det finns inte många lägenheter där, så man har poolen, tennisbanan och golfbanan nästan helt för sig själv, vilket är skönt. Men det gjorde också att det kändes lite tråkigt. VI hade Da Vinci-lägenheten, som var mycket stor, men inte särskilt mysig, nu när vi bara var 2 personer. Frukosten var ringa, dock med undantag för kaffet som var härligt. Ali, som är den nya ägaren av stället, var flink och hjälpte oss att rekommendera flera restauranger. En av dem var helt outstanding och vi hade aldrig hittat den utan hans hjälp. Stället ligger inte så bra i förhållande till att köra runt i Toscana. Nog mer passande om man vill besöka Umbrien.
Rekommendation till kommande gäster
Besök restaurangen Il Goccino i den lilla byn Lucignano. Den bästa maten på hela semestern!

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,8 av 10
Baserat på 3 recensioner