Flygsemester till Umbrien

En flyresa till Umbrien i Italien är utan tvekan den behagligaste resformen. En flygsemester är att föredra framför alla andra ressätt eftersom du kommer fort fram.

Väljer du flyg som ditt ressätt till Umbrien kan det vara en fördel att hyra bil så du kan ta dig runt till sevärdheter och andra lokala historiska platser. Hideaways erbjuder resor till Umbrien som inkluderar flyg, hotell eller semesterbostäder samt hyrbil. Här finns alla möjligheter till en semester på ett hideaway utan stress och där du kan känna dig helt närvarande. Oavsett om du söker en aktiv semester eller en mer kulturellt fördjupande semester i Umbrien så finns alla förutsättningar för en härlig semester om du väljer en flygsemester. Om du väljer att resa med flyg så använder hideaway huvudsakligast flygplatserna i Rom eller Florens. Oavsett vilken flygplats du väljer att flyga till så finns det avgångar från bland annat Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du kan se vilka flygplatser du kan flyga ifrån i sökmotorn där du även hittar priser på alla flygresor till Umbrien.

Flygtiden från Sverige till Rom eller Florens är beroende på flygplats cirka 3 timmar och du kan resa med flygbolag som SAS, Norwegian, Vueling och Ryanair. Det ljumma klimatet kommer dig till mötes när du kliver ur flygplanet och välkomnar dig till din semester i Umbrien. Du landar pigg och utvilad på din destination och är därmed redo att ge dig i kast med alla de upplevelser du har framför dig.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter