Lyxsemester i Umbrien

Tycker du om lyxiga semestrar, har Hideaways i regionen Umbrien i Italien, perfekta möjligheter att tillgodose dina behov. De exklusiva lyxhotellen i Umbrien är noga utvalda och här månar man om dig och dina behov så du får bästa tänkbara upplevele - och dessutom är servicen alltid i topp.

Omgivningarna är vackra och imponerande och hotellen har allt du kan önska dig, när det gäller välbefinnande och avkoppling. God mat och vin hör också till på en lyxsemester och du kommer att uppleva det italienska och umbriska köket när det är som bäst. Idyllisk och vacker inramning gör upplevelsen så mycket starkare. Utöver detta bjuder Umbrien på många andra fina upplevelser.

På en lyxresa med Hideaways till Umbrien kan se vackra historiska platser och medeltida städer, och du kan besöka olivlundar och vingårdar. Du kan även göra en avstickare till Rom för lite shopping. Ja, möjligheterna är många! Du kan även välja att ta det lugnt och bara koppla av i solen vid hotellets pool. Du bestämmer själv takten och inehållet på Hideaways lyssemestrar där exklusivt är ett av nyckelorden. Se vårt urval av lyxsemestrar i Umbrien som kan matcha dina önskemål och behov.

Vi kan även skräddarsy en lyxsemester åt dig på ett av våra exklusiva hideaways i Umbrien, som noga har valts utifrån olika kriterier som bland annat hög standard.

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell