Solsemester i Umbrien

Njut av solen i det vackra Umbrien i Italien långt bort från vardagens krav och förpliktelser. Har du behov av en solresa med avkoppling vid poolen i trevlig atmosfär och där det inte vimlar av turister, då är hideaways i Umbrien det rätta valet.

Oavsett om du väljer ett hotell eller en semesterbostad i Umbrien så kan du vara säker på att du får en utsökt semester där du även får möjlighet att uppleva många lokala, historiska platser. Hotellen är små och intima och de är ytterst charmerande och mycket attraktiva med genuint utseende. Här finns det rikligt med möjligheter att upptäcka de vackra gröna omgivningarna.

Semesterbostäderna i Umbrien är noga utvalda och även idealiska för en varm solsemester. Samtliga våra hideaways i Umbrien ligger naturskönt i ”Italiens gröna hjärta”, som Umbrien också kallas. Alla förutsättningar för en solrik och avkopplande vistelse är på plats; Oavsett om du vill solbada dagen i ända vid poolen med en bra bok eller bryta av med upplevelser i de historiska byarna och småstäderna i området.

Umbrien bjuder även på stora gastronomiska upplevelser. Köket här utgår från de finaste av råvaror och är baserat på genuint och enkelt hantverk. Bokar du en solresa under perioden mars till oktober så har du störst chans att få ut det optimala av vädret eftersom solen då fullkomligt gassar dagen lång och naturen är som grönast.

Res ner till solen i Umbrien med Hideaways

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter