Utflykter Italien

Det finns knappt något annat land i Europa, där det finns så många möjligheter för utflykter, som Italien - i alla fall om du är intresserad av historia. Nu är det ju inte bra historiska sevärdheter du kan åka på utflykt till i Italien, det finns en uppsjö av andra möjligheter oavsett om det är natur eller underhållning som lockar.

Se priser på utflykter i Italien med Viator - klicka här

Beställ utflykter online

Det går enkelt och snabbt att beställa utflykter i Italien online. Önskar du att beställa en utflykt hemifrån, eller vill du säkra dina biljetter till ett specifikt museum i Italien, så kan du genom vår samarbete med Viator köpa utflykter online med prisgaranti. Du hittar både utflykter med eller utan lokal guide. Klicka på ovanstående länk för att se priser och beskrivningar av alla utflykter i Italien.

Mer information

Vi har skrivit om alla de olika sevärdheterna i Italien här på seidan, men också på bloggen, där du kan hitta inspiration till din resa.

Vill du veta mer om Italien och vilka hotell du kan bo på när du reser med Hideaways, så hittar du ett urval av gömställen på nedanstående lista. Under varje hotell skriver vi om avstånd till olika sevärdheter och destinationer som passar för en utflykt. Ett tips är att också titta närmare på alla de bilrundresor i Italien som finns i vårt program - där skriver vi tips till dagsprogram inkl. utflykter.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter