Hotellrecensioner av Life Hotel

Läs personliga recensioner av Life Hotel som ligger i Norra Dalmatien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Life Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,8

Bedömning av Life Hotel

8,8

Underbart beläget

Jättefint hotell, kommer dock att ligga mycket nära grannhotellet när det väl blir färdigbyggt. Det enda negativa var att de skriver att de gärna vill veta när man ankommer, vilket vi också skrev, men fick ändå vänta 1 timme på vårt rum trots att vi ankom kl. 15.30.
8,8

Underbart litet hotell med fin service

Life är ett bra ställe för en liten semester i detta område där det inte är så långt till områdets små spännande städer. Hotellet har bra service, bra frukostbuffé samt möjlighet till lunch och middag och bar.
8,3

Bedömning av Life Hotel

8,5

Avkopplande semester på lugnt hotell

Vi fick 6 dagars semester på ett trevligt och lugnt hotell, med skön utsikt, klart vatten att bada i, en fin liten pool och vänlig personal :) På trots av att vi åt många måltider på hotellet, och dog dryck från både minibaren och restaurangen, blev det absolut en rimlig nota (det är inkluderat en mycket stor och fin frukost).
8,5

Läckert hotell med trevlig personal och precis vid stranden

Väldigt fint hotell, bra städning varje dag. Trevlig personal och gör det lilla extra med att komma ihåg vilka personer som bor på vilka rum. Liten pool med få solsängar, men det var helt fint då stranden ligger precis nedaför hotellet. Det enda problem var de som lägger sina handdukar på solsängarna tidigt för att reservera plats. Det var en fin och intim strand med både gratis solsängar och parasoller. Hotellets restaurang är ok, men dock av lägre kvalitet jämfört med själva hotellet. Det skall också nämnas att hotellet ligger en bra bit utanför en by samt sevärdheter, och ifall jag hade vetat det på förhand så hade jag hyrt en bil. Men om man bara vill på en ren avslappnings semester och tycker det är helt olk med att det är 2,5 km till närmaste stad - så är detta hotell helt perfekt. Det finns även många fina badställen längs vattnet in mot Rogoznica.
9,0

9,0

Super service, fantastisk utsikt och ett härligt rum

Hotellet ligger helt öde i en stad som är under uppbyggnad, men området är otroligt vackert och lugnt. Personalen är väldigt tillmötesgående och serviceorienterade. Vi var där med vår 9-månader gamla dotter och hotellet var väldigt familjevänligt. Maten var utsökt och varje morgon när vi gick för att äta frukost, gjordes det rent på vårt hotellrum. Vi tyckte att inomhuspoolen var för kall, men det var jätteskönt att det fanns möjlighet för ångbad samt bastu. Vi var där i slutet av Oktober så det var inte så många andra gäster på hotellet och utomhuspoolen var lite väl kall att bada i.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,8 av 10
Baserat på 8 recensioner