Betalningsvillkor och information

I samma sekund som du bokar din resa hos Hideaways betalar vi flygbolaget och hotellet. Detta för att garantera aktuellt specialpris. 

Säker online betalning

Alla betalningar via vår hemsida sker via en säker linje (SSL krypterad) som följer alla gällande regler för online-betalning och är certifierad av DIBS (Dansk Internet Betalings System) och NETS (tidigare PBS). Beloppet på ordern dras omedelbart efter att betalningen är genomförd. Det kan aldrig dras ett större belopp, än det du har godkänt vid köpet. Allmänna villkor och bestämmelser hittar du här

   

   

Betalning av deposition (anmälningsavgift)

På många av våra resor erbjuder vi möjlighet till uppskjuten slutbetalning. Detta innebär att du endast gör en delbetalning med ditt kreditkort vid bokningstillfället. Slutbetalning sker normalt 45-60 dagar före avresan. Hideaways betalning med deposition och efterföljande slutbetalning kommer upp som betalningsmöjlighet på alla resor som omfattas av detta alternativ. I vissa fall utgår en administrationsavgift, denna anges i förekommande fall. Betalning kan göras med kort eller internetbank. 

Du kan även göra din betalning av restbeloppet genom att följa denna länk.

Deposition (anmälningsavgift) och efterföljande slutbetalning kommer fram som en betalningsmöjlighet på alla de resor som omfattas av denna möjlighet. När du väljer denna möjlighet så kan du betala din deposition och senare även slutbeloppet med Visa kort och MasterCard.