Gästomdöme

Vi på Hideaways är mycket tacksamma när du som gäst återkopplar efter resan och berättar om dina semesterupplevelser, oavsett om det gäller ris eller ros.

Alla gästomdömen som du läser på hideaways.se är 100% autentiska. Det enda som vi redigerar bort är efternamn och adress. Vi vill därför upplysa om att vi alltid publicerar skriftliga gästomdömen på hideaways.se. Om du inte önskar få ditt omdöme publicerat, så respekterar vi givetvis detta.

Gästbok från Italien

"Kära Marie. Vi hade den mest fantastiska semester. Båda ställena hotell Aldiola och hotell Arathena var helt perfekta, och hade sin egen charm. Nästa gång följer vi nog ändå ditt råd och tar oss lite längre bort från det första stället under vecka 2. Tusen tack för en superbra semester - Sardinien är verkligen så härligt. Ha en riktigt trevlig dag - och ert koncept funkar 110%. Vh/ Søren”

Läs om fler semesterupplevelser från Italien

Gästbok från Portugal

"Kära Marie. Jo tack - vi hade en riktigt trevlig semester på Madeira - och det var en riktigt bra vistelse vi fick på Quinta Mae dos Homens. Tack till alla på Hideaways - Ni gör verkligen skillnad, när det nästa gång ska väljas semesterresa! Med vänliga hälsningar Birthe och Jan”

Läs om fler semesterupplevelser från Portugal

Gästbok från Spanien

"Hej Marie! Det var helt sjukt mysigt och helt perfekt. Väldigt avslappnat, god mat, bra service, vackert läge och perfekt för att slappna av helt. Så du får gärna hälsa Alicia, Wilson och de andra på Posada Morica och säga tusen tack från ett mycket nöjt par. Och tack så mycket till dig som planerat det! Det är nog inte sista gången vi använder Hideaways! Vänliga häsningar - Pelle”

Läs om fler semesterupplevelser från Spanien

Gästbok från Grekland

Hej Marie, tack för all din hjälp när vi var tvungna att ändra datum. Resan gick jättebra, till och med flyget gick i tid. Vi hittade också hyrbilen lätt när kommit fram till Kreta. Vi blev så väl omhändertagna på Elia och längtar redan tillbaka.....

Läs om fler semesterupplevelser från Grekland

Etna hotel på Sicilien

Foto: Etna Hotel på Sicilien är ett av många hotell som våra gäster värderar högt.

Vad använder vi omdömena till?

Det är enkelt! Förutom att förmedla en neutral värdering av våra resor, så använder vi informationen till att förbättra vår produkt. Vi lägger faktiskt mycket tid på att utvärdera den information som vi får från dig som resenär. Vi försöker snarast att publicera omdömena på vår hemsida, till gagn för andra resenärer.

En sak som vi lärt oss, är hur viktigt det är att du som resenär får exakta kordinater på hotellets läge. Vi har således ökat vår noggrannhet och exakthet avseende hotellens läge, allt för att din GPS skall finna till ditt ”gömställe”.

Du är alltid välkommen att skicka dina omdömen till Marie. Tack på förhand!

Trustpilot

Hideaways finns på Trustpilot, där du kan läsa omdömen från våra gästers resor. Vi uppskattar all feedback och visar nedan ett urval av de omdömen, som har skrivits på Trustpilot. Du kan läsa alla omdömen genom att klicka på “läs mer”, och du kan även titta i vår egen gästbok.