Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig störst möjliga flexibilitet, och därför kan du själv skräddarsy din drömresa här på vår hemsida, när det bäst passar dig. Du väljer själv när, hur lång tid och varifrån du önskar resa.

Här nedan finner du information om de olika resformerna, som du kan välja emellan. 

  1. Endast hotell
  2. Hotell + flyg
  3. Hotell + flyg + hyrbil
  4. Hotell + flyg + transfer (delad eller privat)

Du kan välja mellan dessa varianter i sökmotorn och alla varianter kan bokas online.

Vilken flygplats ligger närmast dig?

Hideaways har en modern och teknisk plattform, som gör det enkelt och bekvämt att boka en semester online. Vi har handplockat hotellen, så att du endast behöver hitta din favorit. På de flesta resmål erbjuder vi flygresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn - och du kan resa det antal dagar som passar dig. Då ett hideaways sällan ligger mitt i en stad, rekommenderar vi dig att hår en hyrbil under semestern - alternativt bokad transport mellan flygplats och hotell.

Bilrundresor

En bilrundresa är ett spännande sätt att uppleva flera sidor av en eller flera regioner. Du bor på flera olika hotell - normalt handlar det om 2-3 olika hideaways, beroende på vilken bilrundresa som bäst passar dig. I priset ingår de beskrivna hotellen, måltider och flygbiljett. Bilen väljs och bokas i steg 3 i online-bokningen. Du kan läsa mer generellt om bilhyra här nedan.

Hyr en bil och kom snabbt fram

Ett perfekt sätt att få uppleva ännu mer på din semester, är att ha en hyrbil, och då de flesta av våra hideaways ligger på landet, har vi valt att ge dig möjligheten att boka en hyrbil i samband med bokningen av din resa - på så vis uppnår du bäst pris på din resa. Hideaways förmedlar bilhyra genom det tyska bolaget Auto Europe - läs mer om bilhyra här.

Paketresor och resegarantilagen

När du bokar din resa med hotell och flyg hos Hideaways omfattas du givetvis av den svenska resegarantin, oavsett vart och varifrån du reser.

Läs mer om resegarantin här.

Vad ska du välja - semesterlägenhet eller hotell?

Hotell

Om du önskar mer bekvämlighet på din semester, kan du välja att bo på ett hotell. Här ingår alltid frukost och daglig städning (om inget annat anges). Du kan oftast välja mellan flera rumstyper (alla rum har naturligtvis eget badrum med toalett): dubbelrum, enkelrum, familjerum eller uppgradera till Deluxe eller Superior rum. Många av våra Hideaways erbjuder dessutom rum med balkong eller utsikt över hav eller berg. Läs mer om möjligheterna vid varje Hideaway.

Semesterboenden och semesterlägenhet

En semesterlägenhet har oftast lite mer utrymme än ett standard hotellrum. Det finns alltid kök/pentry så att du själv kan laga mat. Du kan hitta olika typer av boende i vårt program: Allt från studiolägenheter till villor. Den förstnämnda är den minsta typen av lägenhet där vardagsrummet har en sovalkov. På flera av egendomarna erbjuder vi också lägenheter med ett, två eller tre separata sovrum, där det även finns plats för den stora familjen eller vänkretsen. På de flesta ställen där Hideaways erbjuder boende, har du möjlighet att köpa frukost och middag om du inte vill laga mat själv. Alla lägenhetstyper har eget badrum, och de stora lägenheter har ofta flera badrum.

Information om flygresor

Här hittar du information om våra flygresor. I bokningsfönstret, kan du dessutom se tidtabeller mm.

Vi samarbetar med reguljära flygbolag samt lågprisflygbolag. Vanligast är; SAS, Air Berlin, Norwegian, Turkish Airline, Vueling, TAP Air Portugal, EasyJet m fl. Dessutom kan du resa med flygbolag som Lufthansa, Air France och KLM med ett byte av flyg. Du hittar alltid korrekt information om flygbolagen, flygtider etc. i pristabellen.

OBS: Se till att välja den flygplats du vill flyga till, när du bokar din resa. Flygbolag, flygnummer, flygtider och ankomstflygplats visas i prislistan över de olika Hideaways så fort du söker på ett önskat avresedatum.

Mer information om flygbolag

Priser

Alla priser är per person och inkluderar skatter och avgifter. Den lokala turistskatt, som man har börjat utkräva överallt i Italien, är dock inte inkluderad i priset. Denna speciella skatt betalas direkt till hotellet enligt italiensk lagstiftning. Beroende på vilken typ av hotell eller lägenhet du har bokat, ska du beräkna ca 1-4 EUR per person och dag.

Observera att ovanstående information och fakta uppdateras regelbundet, varför vi alltid hänvisar till den aktuella information som anges på Hideaways.se

Mer information om resor med Hideaways

Om du mot förmodan inte hittar den information du letar efter på hideaways.se, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi sitter redo vid telefonen för att besvara dina frågor. Alternativt är du välkommen att chatta eller skicka e-post till oss. Du kan också läsa mer om vem vi är, eller få inspiration till din resa på vår blogg som också innehåller fler foton från våra besök på Hideaways olika resmål.

Se alla resor till Italien
Se alla resor till Portugal
Se alla resor till Spanien
Se alla resor till Grekland
Se alla resor till Turkiet
Se alla resor till Frankrike
Se alla resor till Malta
Se alla resor till Cypern
Se alla resor till Thailand