Om Hideaways Resor

Vi har valt ut och kvalitetssäkrat alla de hideaways som du kan välja bland på vår hemsida. Med öga för detaljer, värderar vi varje unikt ställe utifrån några fasta parametrar där fokus ligger på standard, faciliteter, aktivitetsmöjligheter och "valuta för pengarna". De flesta ställen har vi själva besökt - och vi återvänder mer än gärna till dem!

Våra hideaways har deras egen personlighet

Ett hideaway ingår sällan i en stor hotellkedja, eller ett stramt resekoncept. Precis som med oss människor, är varje hideaway helt unikt, och det är ju det som är charmen. Vi bedömer därför varje hideaway utifrån dess förutsättningar, varför det är naturligt att det är skillnad på prisnivån, läge, standard och inredning. Alla dessa detaljer försöker vi alltid avspegla i våra beskrivningar av ställena.

Din semester – ditt val

Sist men inte minst, så är det lyckligtvis alltid en fråga om tycke och smak, som avgör vilket hideaway som passar dig och din familj bäst. För att underlätta ditt val, har vi gjort vårt bästa att göra en hemsida som inte bara ger dig möjlighet att välja din resa utifrån resmål, men också via resetema, hoteltyper, filtrerad sökning och reseerbjudande.

Du kan också starta på en helt annan plats, och samla reseinspiration på vår blogg, där vi och våra vänner ger dig restips och en sann mosaik av bilder som kanske kan hjälpa dig att hitta just din drömresa.

Vi har sett till att du, i lugn och ro, kan boka din kommande semester - alla resor och hotell kan bokas online, och du kan själv välja det antal dagar som passar dig. Har du frågor, så tveka inte att kontakta oss: du kan ringa, maila eller chatta med oss - vi ser fram emot att prata med dig!

Vi har alla stor kännedom om våra olika resmål, och tillsammans har vi över 100 års erfarenhet i resebranchen. Vi erkänner att det finns andra som är mycket bättre på att ge fakta och information om våra länder och destinationer, än vad vi är. Det finns dock inte någon annan, som är bättre på att förmedla personliga upplevelser av våra hideaways, länder och destinationer.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till vår värld full av utvalda hideaways!