Hideaways presentationsvideo

Vi hoppas att du genom denna video får en inblick i vad vi representerar och hur vi arbetar. Det skiljer sig en hel del från de traditionella researrangörerna och det kommer filmen att visa dig. Visste du t ex att det endast är ett av fyra besökta hotell som passerar vårt nålsöga vad gäller krav och kriterier. För oss är det viktiga, att vi gärna själv återvänder på semester till de utvalda, för om inte vi själv vill tillbaka, varför skulle du i så fall vilja?!

Vi hoppas du kommer gilla introduktionsfilmen om Hideaways. Har du några frågor om våra ”gömställen” eller våra resmål, är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan läsa mer om våra gästers upplevelser i vår gästbok.

 

Resor med Hideaways

Vill du veta mer om våra resor och handplockade hotell kommer här ett par av de mest populära sidorna på Hideaways.

Resor till Italien
Resor till Portugal
Resor till Spanien
Resor till Grekland
Resor till Frankrike
Resor till Turkiet

Beställ en katalog och läs om olika reseteman, se aktuella tillbud och bli inspirererad. Startsidan på www.hideaways.se är alltid en bra utgångspunkt varifrån du kan navigera till alla sidor på hideaways.

Tack för visat intresse för våra resor. Vi är mycket glada för att du besökt sidan -kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att kontakta oss om du önskar mer information. 

 

>> Läs mer om hotell