Amalie Højland

Amalie

Handling

Kontakta Amalie på amalie@hideaways.dk

Amalie började hos Hideaways som praktikant, och tack och lov har Amalie sagt ja till att fortsätta jobba på Hideaways, eftersom vi blev så förtjusta i varandra. Inte minst är detta till glädje för alla våra gäster som uppskattar Amalies goda humör och service. Hon läser till Serviceekonom på Copenhagen Business Academy, där hon specialicerat sig på turism och avslutar denna utbildning i sommar. De senaste 5 åren har hon tillbringat med att resa runt i världen, och hennes hjärta tillhör Syd- och Centralamerika, där hon har bott i Buenos Aires, Argentina och har rest runt bland annat i Uruguay, Mexiko, Kuba och nu senast Nicaragua. Det var under dessa resor som Amalie kom fram till att hennes passion är att upptäcka nya länder, nya kulturer och nya människor, och just därför har hon valt att kombinera sin passion med sin utbildning och framtida yrke.

Att hitta ett personligt, charmigt och hemtrevligt ställe med historia bakom sig, är något Amalie uppskattar själv på sina resor, och därför är hon nu så glad  för att få vara en del av Hideaways team.

Det är inte bara de senaste 5 åren som Amalie har rest runt i världen. Varje sommar packade familjen bilen och körde söderut. Så trots att hon ännu inte har haft möjlighet att besöka Hideaways fantastiska destinationer, har hon rest runt både i Spanien, Italien, Frankrike och Grekland.