Marcus StoltzMikkel Krohne-Sørensen

 

Kontakta Marcus på: marcus@hideaways.se

Bakgrund: Efter att ha bott i både London och Italien känner sig Marcus i flera avseende mer ’som europé’ än ”bara svensk”. I Italien hamnade Marcus i resebranschen där han arbetade med grupp och företagsresor. Efter sin Italien-sejour hamnade Marcus på In-Italia i Köpenhamn där han var med och lanserade först In-Italia, och sedan In-France på den svenska marknaden. Förutom kundkontakt har Marcus arbetat mycket med både marknadsföring och produktutveckling. Med sin erfarenhet hoppas Marcus sätta Hideaways på den svenska kartan.

Vad gör Marcus hos Hideaways: Marcus älskar att förmedla sin erfarenhet från sina resor i Sydeuropa till framför allt våra svenska kunder. Hideaways har specialiserat sig i produkten där noga utvalda ’smultronställe’ ska passa kundens efterfrågan till en vistelse om en upplevelse, mer än bara en säng att sova i. Låt därför Marcus näsa för smakfulla boende vägleda dig i valet av den destination eller hotell som passar just dig. Förutom Hideaways.se vägleder Marcus även våra kunder hos In-Italia.se och In-France.se.

Vill du veta mer om Marcus? Han är född och uppvuxen i Ystad, på den sydskånska kusten men bor numera i Malmö. Hans stora passion (förutom sport) är mat och vin, gärna i kombination med resor. Marcus har störst kännedom om Italien, ett land han rest på kors och tvärs. Han känner även väl till Frankrike och inte minst Spanien som han besökt flitigt under många år. I Italien trivs Marcus bäst i Toscana och på Sicilien, medan Andalusien är en favorit i Spanien. I Frankrike får Provence Marcus att dra på smilbanden.