Marie Kaalund WintherMaries profil på Hideaways

Kontakta Marie på: info@hideaways.se

Bakgrund: Maries ingång till servicebranchen började för snart 15 år sedan genom sommarstugs industrin, och om vi känner henne rätt, så fortsätter hon resten av sin karriär inom samma område. Hon har under många år varit "utlandsdansk" och har jobbat som reseledare i Italien, Norge och Spanien. Sedan 2007 har hon varit bosatt i Köpenhamn och arbetat med bland annat MICE och incentives hos Albatros Travel. Fram till augusti 2012 var Marie en del av teamet på Portugal Bureauet och Kulturrejser Europa, där hon var ansvarig för bland annat produktion och försäljning av individuella resor och gruppresor.

Vad är Marie särskilt nöjd med hos Hideaways: För Marie, är det fantastiskt att kunna erbjuda handplockade hotell från ett koncept man aldrig sett förr i den danska resebranschen, till hela Danmark. Hideaways är specialister på produkten. Oavsett var du än väljer att resa, kan du som gäst förvänta dig samma upplevelse på våra utvalda hotell till humana priser, som de flesta har råd med.

Vill du veta lite mer om Marie? Hon växte upp med västerhavets sand mellan tårna, och även om hon har bott flera år i Köpenhamn, så präglas hennes dialekt fortfarande av hennes rötter från Väst Jylland. Det kan vara svårt att hålla Marie inom Danmarks gränser - bland annat är Portugal ett av hennes omtyckta fristäder, men också Malta och Gozo har vunnit hennes hjärta. Marie har besökt alla destinationer som du hittar hos Hideaways.

Du kan følge Marie på Google+