Marie Burheim Marie Burheim

 

Senior Production Manager

Kontakta Marie på: marie.burheim@hideaways.se

Bakgrund

Under gymnasietiden besökte Marie Italien – och blev då så förälskad i landet och staden Rom att hon flyttade dit efter studenten. Då hon några år senare återvände till Sverige för att utbilda sig inom Turism & reseliv var avsikten just att grunda för en framtid i Italien. Men när det ena stimulerande jobbet efter det andra dök upp på hemmaplan blev hon istället kvar här. Marie har idag en gedigen erfarenhet av branschen och sätter en ära i att förse kunder med en personlig service.

Otaliga Italienresor har det blivit ändå genom åren. På sin senaste arbetsplats, där Marie stannade i 17 år, var hon produktchef med bland annat Italien som ansvarsområde. Hon har sett mer av landet än de flesta italienare – ändå är det alltid ett självklart alternativ för de egna semesterplanerna. Man kan aldrig tröttna på Italien! anser hon.

Vad gör Marie hos Hideaways?

Marie hjälper till att handplocka och förvalta våra smultronställen, en uppgift hon verkligen brinner för. Hon arbetar med såväl Italien som våra övriga länder. Utöver Hideaways är hon delaktig i produktionsarbetet på In-Italia.

Mer om Marie:

Marie är född på Österlen men har bott i Helsingborg större delen av sitt liv. Hon tillbringar sina lediga sommardagar i antingen Italien eller Frankrike – oftast i båda då hon tycker att de kompletterar varandra. Mat och vin är lika med livets goda för Marie. Hon älskar verkligen att laga mat, gärna med inspiration från Medelhavsområdet där hon anser att de bästa köken finns.

I Frankrike är det helt klart Provence och Rivieran som är favoriterna, men i Italien har hon svårt att välja. Varje region har sin charm, sina specialiteter vad gäller mat och vin, sina kulturskatter och sevärdheter. Måste hon peka ut något får det bli Sienaprovinsen i Toscana, speciellt runt San Quirico d’Orcia och Pienza. Gudomligt vackert och helande för själen, tycker hon.