Simon Westh HenriksenSimons profil på Hideaways

Delägare och ansvarig för IT och mjukvara

Kontakta Simon på: simon@hideaways.se

Bakgrund: Det skall en hel del till för att slå Simon ur kurs. Faktiskt så har hans kollegor ännu inte sett honom mista överblicket. Han har en förmåga att få även de svåraste uppgifterna att se ut som det lättaste i världen. Så det kom inte som någon överraskning att Simon valde IT-branschen. För närvarande läser han en kandidatexamen i programvaruteknik, så han har fullt upp och hans högsta önskan hade varit att dygnet hade mer än 24 timmar. De senaste 5 åren har Simon varit knuten till resebranschen. Först som IT-chef i Portugal Bureauet och Kultur Rejser Europa och sedan mitten av 2012, har han varit en del av Hideaways-teamet som delägare och ansvarig för all IT och mjukvara.

Vad är Simon särskilt nöjd med hos Hideaways: Simon är drivkraften bakom Hideaways bokningssystem, och han har varit så fokuserad och engagerad med detta att han ibland drömmer om system medan han sover. Dröm eller ej, så är Simon nöjd med alla de möjligheter som bokningssystemet tillåter. Till exempel. är det unikt att kunna erbjuda skräddarsydda paket och sälja dem på nätet.

Vill du veta lite mer om Simon? Även om Simon tillbringar mycket av sin tid framför sin älskade Mac, är han en frekvent äventyrsresande och har varit över hela världen från Mexiko i väst till Indien i öst. Simon har besökt många av destinationerna hos Hideaways, i Portugal, Spanien och Italien.

Du kan följa Simon på Google+