Hideaways-värdering

Varför har vi skapat en Hideaways-värdering?

För att vi vill gärna ge dig ett trovärdigt första intryck av våra handplockade hideaways. Därför har vi också gjort en personlig och ärlig beskrivning och värdering av alla våra hotell. Oavsett vart och när du reser med Hideaways, garanterar vi att alla hotell är noga utvalda.

Fakta är viktigt, men helhetsintrycket är ännu viktigare

Helhetsintrycket är oerhört viktigt för oss. Har egendomen karaktär och karisma? Har vi personligen lust att återvända på semester? Har hotellet det som krävs för att förtjäna epitet, hideaway? Hänger pris och upplevelse ihop? Detta är några frågor vi ställer oss, innan vi godkänner ett nytt hotell.

Med ärlighet kommer man längst

Alla våra beskrivningar är personliga och speglar vår upplevelse under våra inspektioner. Det finns inte två hideaways som är lika och nyanserna är många. Det är därför som vi gjort en egen värdering som vi hoppas kommer underlätta för dig när du skall välja bland våra unika hotell. Vår värdering skall inte jämföras med den officiella, tvärtom. Det är en personlig värdering som du aldrig kan läsa dig till på hotellens egna hemsidor, Tripadvisor eller andra ”objektiva” jämförelsesidor. Vår värdering skall uteslutande användas som en vägledning och komplement till den officiella klassificeringen.

Följande parametrar värderas på en skala 1-10:

  • Atmosfär
  • Rumsstandard
  • Faciliteter
  • ”Value for money”
  • Helhetsintryck

Vi önskar dig god läsning här på Hideaways.se. Vi hoppas att du, liksom vi, inte kan vänta med att ge dig av och upptäcka en värld fylld av handplockade hideaways.