Långtidsresor med Hideaways

- specialist på handplockade hotell och semesterboenden

 

Fler och fler reser på långtidssemester och hos Hideaways kan du boka en långtidsresa till samtliga resmål. En långtidsresa är som regel 3 eller 4 veckor lång men samtliga våra hotell och semesterbostäder erbjuder vistelse under precis den tidsperiod som du själv önskar. De flesta som reser på långtidssemester i Europa väljer att "fly" bort från den svenska vinter och det är också under denna period som du hittar flest erbjudanden från hotell och semesterbostäder. Går semestern dessutom till ett avlägset resmål som till exempel Thailand så är vintermånaderna som gjorda för en lång semester i ett behagligt klimat.

 

Resmål

 

Hos Hideaways hittar du resmål till din långtidssemester i länder som Italien, Spanien, Grekland, Malta, Portugal och Thailand. Långtidssemestra till exempel på Algarve, eller Madeira i Portugal, på Sicilien eller i Sorrento i Italien eller Andalusien och Mallorca i Spanien. Läs mer om alla resor under de olika resmålen.

 

Långtidssemester med rabatt

 

Når man bor i 3 veckor eller längre på ett hotell eller i en semesterbostad kan man få bra rabatter. Dessa rabatter ger vi naturligtvis vidare till våra gäster som bokar en långtidsresa hos Hideaways. Hotellen sparar en del pengar på att inte behöva städa och byta sänkläder m.m. varje dag och dessutom är det ju vanligtvis under lågsäsong som vi svenskar reser på långtidssemester. Se samtliga erbjudanden på långtidsresor inklusive rabatt i översikten.

 

Komponera din egen långtidsresa

 

Hos Hideaways kan du själv bestämma var, när och hur länge du vill åka på långtidssemester. Du kan välja att bo på flera hotell eller semesterbostäder eller om du vill boka en långtidsresa inklusive flyg, boende och hyrbil eller att själv stå för transporten och "bara" boka hotell eller semesterlägenhet genom oss. Kontakta oss för ytterligare information och få dig tillsänt ett erbjudande på en långtidssemester till 100% enligt dina egna önskemål.

 

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter