Om du letar efter det perfekta stället för en exklusiv semester i romantiska omgivningar så kan det inbjudande vuxenhotellet Anantara Veli Maldives Resort kanske vara helt rätt ställe för dig och din älskade. Hotellet ligger på en liten frodig ö på South Male Atollen på Maldiverna och här kan du se fram emot vackra, fina sandstränder, en avslappnad atmosfär, bra faciliteter och en hög servicenivå. 

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

Om du nu åker utan barn så finns det kanske ingen anledning att välja ett hotell med bamseklubb och barnbasäng. Har du möjligheten så skulle jag rekommendera dig att välja ett hotell med en vuxen profil där faciliteterna och servicen är målriktad mot dig och dina behov. På Anantara Veli Maldives Resort kan du glädja dig åt en härlig ”infinity” pool vid strandkanten och aktiviteter som yoga med havsutsikt, matlagningskurser, snorkelturer och PADI-certifierade dykkurser. Föredrar du att vara aktiv "på egen hand" så finns här även fitnesscenter och tennisbanor. Tycker du om massage så rekommenderar jag att du bokar tid på hotellets eget spa-center där man erbjuder en mängd olika typer av massage- och skönhetsbehandlingar samt möjlighet till att uppnå en ökad balans i kropp och själ med holistiska, ayurvediska behandlingar och dieter. 

Direkt anslutning till lagunen

På Anantara Veli Maldives Resort väntar dig 67 snyggt inredda rum i bungalow-stil som antingen ligger på själva ön eller är byggda på pålar direkt i havet och där du har direkt anslutning till lagunen via trappor från din egen terrass. Lagunen delas med hotellets två systerhotell, Dhigu Resort och Naadhu Maldives, och du kan använda dig av en gratis shuttle-båt mellan Anantara Veli Maldives Resort och de två andra öarna om du får behov av omväxling eller vill ha ett större urval av faciliteter. 

Romantisk middag på terrassen

Du kan boka din vistelse på Anantara Veli Maldives Resort med antingen frukost, halvpension eller full pension. Frukosten serveras från buffe i restaurangen ”73 Degrees” som ligger idylliskt placerad vid stranden. Här serveras även lunch- och middagsbuffen om du har bokat din vistelse med flera måltider hemifrån. Skulle du vilja utforska andra matmöjligheter så finns det flera a la carte restauranger där du (mot extra betalning) kan avnjuta välsmakande rätter från bland annat det thailändska och det japanska köket. Du kan även boka bord på någon av de två systerhotellens restauranger, Dhigu och Naadhu. Eller varför inte få dig en romantisk middag serverad på din egen terrass? Tidigare gäster rosar maten på Anantara Veli Maldives Resort som välsmakande och varierande. På det hela taget får hotellet fina rekommendationer från tidigare gäster och de flesta kommer att känna sig mycket välkomna här. 

Därför ska du välja Anantara Veli Maldives Resort

 • För att du gärna vill bo på ett ”adults only” hotell, enbart för vuxna
 • Här bor du exklusivt och i lugna omgivningar
 • Du kan välja att bo i en ”water-bungalow” på pålar direkt i havet
 • Här finns ett inbjudande spa-center med avslappnande massagebehandlingar
 • Här kan du välja att bo i bungalow med privat pool

Bra att veta om Anantara Veli Maldives Resort

Hotellet är enbart för vuxna och har en åldersgräns på 18 år. Dock är restaurangerna öppna för gäster från systerhotellen, Anantara Dhigu och Naadhu Maldives på kvällen och därför är det inte någon åldersgräns från 18.30 till 21.00, under denna tidsperiod kan det vara barn i restaurangerna. 

Hotellets gäster kan utnyttja restaurangerna och olika faciliteter på systerhotellen Anantara Dhigu och Naadhu Maldives. Fråga i receptionen om möjligheter och detaljer. 

A la carte restaurangerna är inte inkluderade i halv- och fullpension utan maten där kostar extra. 

Water-bungalows är byggd på pålar i vattnet med direkt anslutning till lagunens vatten via en trappa från din privata terrass.

Läs mer om Anantara Veli Maldives Resort

Officiell kategori

Hideaways kategori

2618 omdömen

Faciliteter

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
Se alla

Karta och avstånd

Rumstyper

Anantara Veli Maldives Resort har 67 snyggt inredda bungalows i olika kategorier. Alla rumskategorier har terrass/utomhusområde samt faciliteter som aircondition, takfläkt, TV, Wi-Fi, minibar, te- och kaffefaciliteter, safetybox samt badkappa, slippers och hårfön. Water-bungalows är byggda på pålar i havet med direkt anslutning till lagunens vatten via en trappa från din privata terrass.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Anantara Veli Maldives Resort:

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Reception
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Spa / Wellness center
 • Hotellbar
 • Möjlighet för privat pool

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

P.o.box 2098 Veligandu, South Male Atoll Male
. South Male Atoll

Koordinater

Latitude: 3.9664
Longitude: 73.5054

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.