Om du planerar en oförglömlig semester till Maldiverna med din älskade och om du söker ett exklusivt vuxenhotell i vackra och exotiska omgivningar, då rekommenderar jag Hurawalhi Island Resort. Detta inbjudande ”adults only” hideaway ligger på en liten, frodig ö i Lhaviyani Atollen på Maldiverna. Ön har fina sandstränder, bra restauranger, en hög servicenivå och komfortabla villor – några av dem har till och med privat pool. Hotellet har en åldersgräns på 15 år.

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

90 exklusiva villor ligger utströdda längs stranden på Huralwalhi, eller är byggda på pålar direkt i havet, på så sätt har du direkt anslutning till lagunens vatten från din egen terrass. De första besluten du behöver ta är – vill du bo på stranden eller på pålar i vattnet? Nästa beslut: Är det turkosblåa havet med sitt vackra korallrev tillräckligt för dig, eller kan du se fördelen med en villa med privat swimmingpool, vilket ger dig ytterligare badmöjligheter? När du har fattat beslutet om vilken villa som är den rätta för dig så återstår bara att se fram emot en underbar semester på Hurawalhi Island Resort.

Middag med en ostörd utsikt

Vistelsen inkluderar frukost men du kan boka både halvpension, full pension eller All Inclusive hemifrån om du vill ha din semester extra bekväm. Det finns flera restauranger och barer och du äter gott på Hurawalhi Island Resort. Den stora och varierade buffen i ”Canneli Restaurant” är inkluderad i den pension som du bokar hemifrån. Men jag måste bara få lov att även framhålla den helt unika "undervattens" restaurangen ”5.8 Undersea Restaurant”. Restaurangen ligger 5,8 meter under havsytan och är byggd i glas så du kan avnjuta din middag med en ostörd utsikt mot det färgstrålande och förunderliga livet på korallrevet omkring dig.  

Vackra och exotiska omgivningar

Om avkopplingen ska vara optimal kan jag rekommendera ett besök i ”Duniye Spa” som erbjuder wellness- och massagebehandlingar i paviljonger med havsutsikt som står på pålar i lagunen. Får du lust att vara aktiv under din semester så finns det optimala förutsättningar för snorkling och dykning och du kan även ge dig i kast med med olika vattensporter som t.ex. wakeboarding, windsurfing eller kanotturer. På land hittar du både ett fitnessrum, tennisbana, utomhus badmintonbana och en mini fotbollsplan. Du behöver med andra ord inte få det långtråkigt på Hurawalhi Island Resort och oavsett om du föredrar avkopplande eller aktiva semesterdagar så är omgivningarna lika vackra och exotiska. 

Därför ska du välja Hurawalhi Island Resort

 • För att du gärna vill bo på ett ”adults only” hotell, enbart för vuxna
 • Här bor du exklusivt och i rogivande omgivningar
 • Du kan välja att bo i en ”water-villa” på pålar direkt i havet
 • Här finns ett inbjudande spa-center med avslappnande massagebehandlingar
 • Du har tillgång till en helt unik ”undervattensrestaurang
 • Här kan du välja att bo i en villa med privat pool

Bra att veta om Hurawalhi Island Resort

Hotellet är enbart för vuxna och har en åldersgräns på 15 år. 

A la carte restaurangerna är inte inkluderade i den pension du eventuellt bokar hemifrån utan är mot extra betalning. 

Water-villas är byggda på pålar i vattnet med direkt anslutning till lagunens vatten via en trappa från din terrass.

Hotellet erbjuder handduksservice för strand och pool så du behöver inte fylla resväskan med badhanddukar hemifrån. 

Läs mer om Hurawalhi Island Resort

Officiell kategori

Hideaways kategori

2238 omdömen

Faciliteter

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
Se alla

Karta och avstånd

Rumstyper

Hurawalhi Island Resort har 90 snyggt inredda villor i olika kategorier. Alla rumskategorier har terrass/uteområde samt faciliteter som aircondition, takfläkt, safetybox, minibar, te- och kaffefaciliteter, Wi-Fi, TV, telefon samt badkappa, slippers och hårfön. Här finns även handdukar till strand och pool.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Hurawalhi Island Resort:

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Havsutsikt / sjöutsikt
 • Reception
 • Spa / Wellness center
 • Hotellbar
 • All inclusive

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Lhaviyani Atoll, Republic Of Maldives,s/n
20016 Lhaviyani Atoll

Koordinater

Latitude: 5.5214
Longitude: 73.4393

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.