Om din aförväntningar på en drömsemester på Maldiverna, är att bo på en lyxresort på en privat korallö, med fina vita sandsträner, härlig mat, en hög servicenivå och inbjudande rum och villor, så kan Velassaru Maldives vara helt rätt val för dig. Detta exklusiva hideaway ligger på en liten frodig korall-ö i South Male Atollen, och havet runt ön är klart och skiftar i nyanser av blått och turkost. 

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

En semester på Maldiverna är ren avslappning. På Velassaru Maldives bjuder sandstränderna in till lugna stunder, där du kan njuta av solen, havet och av varandra. Om solen blir för mycket, kan du antingen söka skugga i hotellets frodiga trädgård med svajande palmer, eller så kan du besöka hotellets SPA, där 10 paviljonger byggda på pålar i havet, bjuder på avslappnande massager i privata ramar med en fantastisk havsutsikt. Prova t.ex. Veassaru Signature, där du kan se fram emot 150 minuters totalt välmående, som börjar med en Lagoon Coral Scrub, efterföljt av en body wrap med basilika och kokos. Därefter får du en huvudmassage och en helkroppsmassage med kokosolka. Behandlingen avslutas med en förfriskande ansiktsbehandling. Det är ren skär avskoppling!

Världen under havsytan

En semetster på Maldiverna är också en semeter på och i havet. Korallrevet nära velassaru ger dig möjlighet att utforska den spännande världen under havsytan, och både nybröjare och tränade snorklare kan få med sig fina upplevelser hem. Hotellets eget dykcenter, Immersion Dive, erbjuder PADI-certifikerade dykkurser, om du har lust att utforska korallreven ytterligare. Om du föredrar att stanna ovanför ytan, kan du följa med på en av Velassarus båtturer, eller testa krafterna med vindsurfing, stand-up-paddling eller kajakpaddling. Om du vara vill ta en tur i vattenkanten, eller simma i det klara havet, har du de bästa förutsättningarna för detta här på Maldiverna.

Goda, asiatiska rätter

En semester på Maldiverna, är för de flesta också en semester med mycket god mat. Velassaru Maldives har hela fem olika restauranger och två barer. Du kan boka till frukost, halvpension eller helpension till ditt besök, och de beställda måltiderna njuta från en stor, varierad buffé i restaurangen Vela. A la carte restaurangerna inkluderar bland annat den japanska restaurangen Teppanyaki, där du kan se fram emot goda, asiatiska rätter från det japanska köket, serverade med en panoramautsikt mot havet. Smaklig spis!

Läs mer om Velassaru Maldives

Officiell kategori

Hideaways kategori

2241 omdömen

Faciliteter

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
Se alla

Karta och avstånd

Rumstyper

Velassaru Maldives har 129 fint inredda villor och rum i bunglaow-stil. Alla rumskategorier har terrass/uteområde samt faciliteter som aircondition, takfläkt, minibar, te- och kaffefaciliteter, TV, DVD-spelar, telefon, wifi, kassaskåp samt badrock, slippers och hårfön. Hotellet erbjuder badhanddukar till strand och pool. Några rum och villor har privat pool. Water Villas och Water Bungalows är byggda på pelare i havet, med direkt tillgång till vattnet via en trappa från terrassen. Dessa rumstyper, har av säkerhetskäl en åldergräns på 12 år.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Faciliteter

Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Velassaru Maldives:

 • Pool (eventuellt säsongsöppen)
 • Möjlighet för aircondition
 • Internet / Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Reception
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Spa / Wellness center
 • Hotellbar
 • Möjlighet för All inclusive
 • Möjlighet för privat pool

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

39 Orchid Magu, Po Box 2015, Malé 20-02, Republic ,39
2015 South Male Atoll

Koordinater

Latitude: 4.1215
Longitude: 73.4371

Så kan du resa

Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

Omdömen på TripAdvisor

Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.