Något av det bästa jag vet när jag själv är ute och reser, är att känna mig som en local. Det vill säga, jag vill röra mig i de områden där de lokala invånarna spenderar sin tid, jag vill äta traditionella rätter på lokala hak och jag vill helst undvika att besöka de största turiststråken. En faktor, som bidrar till  att känna sig som en lokalinvånare i en stad, är att på resan checka in i en lägenhet istället för ett hotell. Det är inte bra smidigt, men personligen ger det en större förnimmelse om att komma hem efter en lång dag ute på stan.

Marie Burheim
Utvalt av
Marie Burheim

Det är just därför jag älskar Privilege Suites i centrala Krakow. Lägenheterna bidrar inte bara med en härlig känsla, de är alla också toppmoderna och vackert inredda, så det är en riktig fröjd att få slå sig ner här. Dessutom ligger lägenheterna på bästa läge i det historiska, judiska området Kazimierz, ett område som bjuder på riktigt bra shoppingmöjligheter, flera populära restauranger och några av stadens mest intressanta sevärdheter. 

Lägenheter med terrass och öppen spis

Precis som namnet antyder, är det lite utav ett privilegium att bo på Privilege Suites i Krakow. Här finns allt du kan tänkas behöva för ett fulländat storstadsbesök i en av Polens mest populära städer. Lägenheterna har både sovrum och vardagsrumsdel. En del av dem har en öppen spis där du kan värma upp dig om det skulle vara så att du besöker Krakow på vinterhalvåret. Andra lägenheter har en terrass där du kan njuta av solens första strålar om det är så att du besöker staden på sommaren. Här finns också ett stort penthouse med hela tre sovrum, perfekt för dig som vill ta med dig hela familjen eller de bästa vännerna på en resa. 

Därför ska du välja Privilege Suites

 • Moderna lägenheter som har allt du kan tänkas behöva
 • Här kan du själv stå för maten - om du vill
 • Vacker inredning och moderna faciliteter
 • Lägenheterna ligger på bästa läge i Krakow, i det judiska kvarteret
 • Nära till många av Krakows främsta sevärdheter
 • En värd/värdinna finns tillgänglig om du har frågor eller behöver hjälp

Bra att veta om Privilege Suites

Eventuell lokal turistskatt betalas per person och natt på plats. Allmän parkering finns i närheten, men vi rekommenderar att du nyttjar kollektivtrafiken på din resa i Krakow (såvida du inte ska ta dig vidare senare, då kan hyrbil rekommenderas). Värden kan hjälpa dig att ordna med guidade turer, aktiviteter och inköp av biljetter. Daglig städning går att ordna (mot en avgift). Hiss finns. Tänk på att anmäla ungefärlig ankomsttid i god tid innan.

  Läs mer om Privilege Suites

  Officiell kategori

  Hideaways kategori

  Nyhet
  213 omdömen

  Teman

  Hotelltyp

  Faciliteter

  Se alla

  Karta och avstånd

  • Det gamla, judiska området vid Kazimierz: ca. 500 m
  • Oskar Schindlers fabrik i Podgórze: ca. 1.6 km
  • Det stora palatset, Rynek Glówny: ca. 1.5 km
  • Det kungliga slottet Wawel: ca. 1.3 km
  • Saltminerna i Wieliczka: ca. 12 km
  • Koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau: ca. 80 km
  • Krakow Flygplats: ca. 28 km (40m)

  Rumstyper

  Privilege Suites erbjuder 9 lägenheter i olika storlekar och kategorier, med plats för upp till 7 personer (Penthouse). Vissa lägenheter har terrass. Alla lägenheter har ett fullt utrustat pentry, vardagsrum och sovrum. Här finns gratis wifi, aircondition och TV. Lägenheterna har privat badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalettartiklar. 

  Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

  Faciliteter

  Här kan du se några av de faciliteter (kan vara mot tillägg på plats) som erbjuds på Privilege Suites:

  Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

  Adress

  Ul. Kupa,6
  31-057 Krakow

  Koordinater

  Latitude: 50.0521
  Longitude: 19.9460

  Så kan du resa

  Hos Hideaways vill vi ge dig största möjliga flexibilitet och frihet. Hos oss kan du därför beställa bekväma och trygga paketresor med valfri avresedag samt reslängd. Alla våra resor inkluderar flyg och hotell. Utöver detta kan du i steg två (efter att du sökt en resa), tilläggsboka, eventuell hyrbil eller transfer (transport mellan flygplats och hotell T o R).

  Omdömen på TripAdvisor

  Läs hotellrecensioner på Tripadviser från andra gäster, som har besökt hotellet. Här hittar du även tips på upplevelser i området.