Bilsemester på Algarve

Algarvekusten på Portugals sydkust sträcker sig över 155 km. Den bjuder på hemliga sandstränder, imponerande utsikter över Atlanten, idylliska medeltidsstäder och mycket mer. Om du vill uppleva hela Algarve och ta in alla spännande intryck kan det vara bra att ha tillgång till bil.

När du bokar en resa till Algarve med Hideaways kan du välja att det ska vara en bilrundresa. Det är ett spännande sätt att uppleva fler sidor av Algarve. Du kommer både bo ute vid kusen - där du nästan vaknar med tårna i vattnet - och inåt landet där bönderna fortfarande plockar druvor i vinodlingarna på samma sätt som deras far- och morföräldrar gjorde. Du kommer att bli inkvarterad på olika hotell runt om i regionen. Vanligtvis 2-4 olika hotell beroende på vilken bilrundresa som passar dina önskemål bäst.

Ett annat alternativ när du bokar resan är att du bara bor på ett hotell och bokar hyrbil genom Hideaways. Allt efter din önskemål kan hyrbilen antigen stå klar vid flygplatsen eller så kan den vara tillgänglig en avgränsad period.

Med tillgång till bil kan man uppleva flera sidor av Algarve med få timmars mellanrum. Från de gamla medeltidsstäderna i väst till de vita sandstränderna i öst - som ni ofta kommer att ha helt för er själva.

Bila och flyg i Portugal

Det bästa sättet att uppleva Portugal på är på en bil- och flygsemester där du kan kombinera olika regioner och områden i Portugal. En av de mest populära, när det gäller bilsemester och bilrundresor är när du har ett par dagar i huvudstaden Lissabon och ett par dagar i Alentejo som också kallas Portugals skafferi och som rymmer en massa spännande historia och kultur. Avlsuta bilsemestern på Algarvekusten med sol, bad och strand.

Portugal är som gjort för bilsemester p.g.a. de korta avstånden. Från Algarve har du t.ex. bara tre timmars bilkörning till Lissabon. Du kan naturligtvis välja att flyga ut och hem från olika flygplatser - då har du minsta möjliga tid i din hyrbil.

Läs mer om våra olika förslag på bilsemester på Algarve och om andra resmål I Portugal eller få ett erbjudande på en resa helt efter dina egna önskemål.

 

 

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter