Boutique-hotell på Algarve

Algarvekustens vänliga befolkning och den varma, tropiska vinden ger hela regionen en informell och gästfri stämning. Här kommer du helt bestämt känna dig välkommen. Därför är det också mycket viktigt att hitta ett hotell där man som gäst känner sig välkommen.  

De hotell som Hideaways erbjuder våra gäster på Algarve är alla handplockade av våra resvana experter som bara väljer de hotell de själva skulle kunna tänka sig att tillbringa semestern på. Vi strävar efter att hitta mysiga boutique-hotell utanför Algarves mest besökta turistområden men ändå i närheten av läckra restauranger och fridfulla ljusblå laguner som kännetecknar kusten från öst till väst.

Det är mycket viktigt att hotellen har en personlig prägel med en hemtrevlig och mysig atmosfär där det är lätt att känna sig som hemma. Som utgångspunkt erbjuder vi bara hotell som har färre än 100 rum. 

På våra botique-hotell finns det i normala fall alltid en pool i vilken man kan hoppa i efter en varm dag och bra gemenskapsytor där man kan njuta av ett glas portugisiskt vin efter solnedgång.

I anknytning till hotellet finns det ofta en restaurang i vilken kocken fortfarande lagar mat efter gamla sydportugisiska traditioner. Ett besök i restaurangen är ett bra tillfälle att smaka på Algarves färskvaror och nyfångad fisk.

Vi har tagit fram ett resetema i vilken du kan läsa mer om botique-hotell och se en lista över alla botique-hotell i Hideaways Resor.

Välj rätt hotell på Algarvekusten

Algarves kust är ca 120 kilomter lång och du hittar tusentals hotell att välja mellan till din semester. Det kan vara en en riktig utmaning att hitta just det hotell som passar dig och dina behov och önskemål. Du hittar allt från små trevliga familjedrivna hotell till stora all inclusive med 5-600 rum - och självklart också botique-hotell. Därför rekommenderar jag dig att kontakta oss om du önskar att få hjälp med att plocka ihop en resa, annars kan du alltid börja med att klicka på länk och se en lista över alla de hotell och semesterboenden vi har valt ut på Algarve.

Se alla hotell på Algarve.

 

>> Läs mer om boutiquehotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter