Flygsemester till Algarvekusten

Ta ett direktflyg till Algarve och du landar i stort sett i vattenbrynet. Flygplatsen ligger i den mysiga hamnstaden Faro, som ligger helt nära det kristallklara havet. Härifrån är det lätt att komma runt till Algarves många idylliska fiskestäder och vidunderliga ljusblå laguner.

Algarvekusten sträcker sig mer än 155 kilometer och bjuder på storslagna naturupplevelser när Atlantens vågor träffar de vittvättade klipporna och små hemliga sandstränder där du kan njuta av Algarves många soltimmar utan att bli störd.

Bokar du flyget hos oss på Hideaways kan vi kombinera resan med en vistelse på ett av våra handplockade hotell. Du väljer själv var du vill bo och hur många dagar vistelsen ska vara. Våra mysiga gömställen är inte belägna mitt i turistområdena och de är ofta familjedrivna hotell med stolt historia. Läget innebär att vi rekommenderar att du har tillgång till hyrbil under vistelsen. Det gör det lätt för dig att ta dig runt på Algarve och se alla små pärlor området bjuder på. Med egen bil kan du lätt ta dig från de små isolerade sandstränderna vid sydkusten till de gröna vinodlingarna i inlandet på Algarve. Hyrbil kan inkluderas i en samlad paketlösning.

Flygresan till Algarve kan utgå ifrån både Stockholm och Göteborg. Samarbete med fler lågprisflyg säkerställer att vi kan erbjuda äkta, autentisk solsemester utanför turistområdena till lågt pris. 

Sök flygresor till Algarvekusten

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter