Hotellrecensioner av Herdade da Corte

Läs personliga recensioner av Herdade da Corte som ligger i Algarve. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Herdade da Corte. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,8

Herdade da Corte

Härligt ställe. Mycket lugnt med fågelsång och vacker utsikt över området. Var uppmärksam på att Herdade da Corte inte har någon egentlig restaurang. Mer en Dinnerservice. Du kan anmäla dig till den på morgonen för middag på kvällen. En fast meny varje dag.
9,0

Fridfull, avslappnande semester, mitt i vandringslandet, med god mat

Vi bodde en vecka på Herdade da Corte. Vi hade valt halvpension och blev inte besvikna. Härlig frukost, kunde dock bli lite enformig efter en vecka. Middagen var supergod. Kan beskrivas som Portugisisk söndagsmat. Aperitif och 3 vällagade rätter, välsmakande, autentisk mat och man blev mätt var gång. Goda viner till rimliga priser och tömde man inte flaskan fick den en kork på och sa hade man den till dagen därpå. Omgivningarna var härliga att gå vandringsturer i. Upp och ner. Utsikter. Massor av korkekar, apelsinträd och citronträd. Bra skor rekommenderas. Härlig mindre pool. Och riktigt goda möjligheter att sitta ute både i sol och skugga. Frukosten åts utomhus nästan varje dag. Vi var max 4 på stället, ibland endast 2 par, så vi kände oss snabbt som hemma.
Rekommendation till kommande gäster
Riktigt bra idé att ha en egen bil så att man på 15-20 minuter kan nå stranden och trevliga städer.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,9 av 10
Baserat på 2 recensioner