Hotellrecensioner av Casa Bela Moura - Charming Hotel

Läs personliga recensioner av Casa Bela Moura - Charming Hotel som ligger i Algarve. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Casa Bela Moura - Charming Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,8

Bedömning av Casa Bela Moura - Charming Hotel

9,0

Absolute perfect to have a calm and relaxing holiday very helpful and friendly staff and owners

Portugal is a perfect place for us there enjoy wine and food. Weather is super nice hot but always a cool place to find due to the Atlantic sea
9,5

Bedömning av Casa Bela Moura - Charming Hotel

9,8

Stället med "det lilla extra"!

Ett perfekt ställe för vuxna/ungdomar. Familjär atmosfär, absolut alla som jobbade där var alltid ivriga på att ge oss den bästa servicen och informationen vilket gjorde vistelsen till en värdig avslutning på våra 14 dagar i Portugal. Underbar frukost med bra variation, snygga och rymliga rum, rent och snyggt överallt - så väl inne som ute. Vinprovning, utflyktstips, transfer-support, de gav gärna det där "lilla extra" i serviceväg. Det enda att peka på är att det var 40-45 minuters gångavstånd till närmsta stad, Armação de Pêra. Men många bra restauranger i området, samt 20 minuters gångavstånd i trevliga omgivningar för att komma till stranden. Vi rekommenderar absolut Casa Bela Moura!
8,8

Bedömning av Casa Bela Moura - Charming Hotel

9,0

Fint litet familjehotell med gångavstånd till små stränder och restauranger

Du känner dig som hemma redan i det ögonblick som du kliver in genom dörren och bjuds välkommen samt introducerad till hotellets olika erbjudanden, aktiviteter i området og restauranger. Hotellet är smalfullt inrett och allt är helt genomtänkt. Frukostbufféen var god, inbjudande och varierad. Personalen var hjälpsam och trevlig. Ägarna Christoph och Sofie skapar en helt speciel mysig och avslapnad atmosfär bland sina gäster, och de är välidgt uppmärksamma och hjälpsamma. Härlig upplevelse.
9,5

Fantastiskt hotell

Vi har tillbringat 14 dagar på Casa Bela Moura, och vi kan varmt rekommendera en vistelse här. Det är ett litet hotell med en väldigt vänlig och trevlig personal. Frukosten var jättegod och vi avnjöten den varje morgon ute i solen, samt den fina servicen med hembakade kakor varje dag till eftermiddagskaffet. Ytterliggare ett fantastisk arrangemang på hotellet var att ägaren Christoff arrangerade vinsmakning - där han berättade om det lokala vinerna från Algarve. Vi kände som att vi hade hittat en pärla med en härlig atmosfär. Allt var väldigt rent och välhållet, både inomhus som utomhus.
8,4

Hög kvalitet och stor vänlighet

Det finns mycket gott att säga om Casa Bela Moura. Hotellet är riktigt läcker på ett mycket behagligt och tillbakalutat sätt som gör att man nästan känner sig som hemma. Servicen är fantastisk och alla gör verkligen allt för att hjälpa till med eventuella frågor. Varje morgon serveras en fin frukost på en trevlig liten terrass och frukosten är riklig utan att vara överdriven. Hotellet ligger i behagligt avstånd från den mest turistiga delen och nära en liten strand som inte är överfylld och där man hittar en av områdets bästa fiskrestauranger som också är billig och serverar färsk fisk och skaldjur. Casa Bela Moura har 2 som utmaningar som inte är avgörande, men som dock ska märkas. Kräsna och resvana gäster kommer kan tycka att läget är lite för nära huvudvägen, som dock inte är våldsamt trafikerad, men som märks. Det finns heller inte mycket att skryta med då det gäller utsikt och liknande. Det andra problemet som kan och bör lösas är den dåliga internetförbindelsen. Vi pratade med värden om detta och han är mycket uppmärksam på problemet.
8,8

En oas

Trevligt familjedrivet litet hotell, som inte bara präglas av "tanke" utan också av "omtanke" för varje detalj av gästernas välbefinnande. Värdparet och deras personal försöker göra allt för sina gäster, med individuell hänsyn och variation i t.ex. frukostbuffén. Vi njöt av de lokala citrusfrukterna, det lokala vinet, den vackra naturen, det behagliga klimatet och lugnen, friden och ron som rådde på stället - bort från turismen.
Rekommendation till kommande gäster
Värdparet på Casa Bela Moura har utarbetat en liten restaurangguide - den hade vi stor glädje av. Från den kan vi rekommendera Porches Belho och Barradas, där vi fick fisk och vin från egen vingård. Direktflyg från Köpenhamn till Lissabon och hyrbil till Algarve var en bra lösning för oss. Var dock uppmärksam på de lokala kreativa biluthyrarnas erbjudande om onödiga extra tillbehör.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,2 av 10
Baserat på 9 recensioner