Långtidssemester Algarve

Drömmer du om en semester med lugn och ro, vackra stränder och fantastiska små restauranger är en långtidssemester på Algarve rätt val. Otaliga soltimmar gör också Portugal mest sydliga region till en utmärkt reträttplats när kylan fortfarande håller Sverige i ett stadigt grepp.

Avkoppling i Algarves underbara klimat

Det är inte för intet som Algarve är Portugals mest populära semesterresmål. Den långa kuststräckan är rik på vackra sandstränder mellan de karaktäristiska klippformationerna. På långtidssemester på Algarve har du tid att lata dig på stranden och gå på upptäcktsfärd i de fina fiskebyarna där du på härliga restauranger kan njuta av färska fisk- och skaldjursrätter. Inåt landet erbjuder Algarve också på många intressanta sevärdheter. På långtidssemestern kan du till exempel i lugn och ro utforska det bergiga området mot  Alentejo. Här finns också möjlighet att vandra i härlig medelhavsnatur. Om du har golfväskan med på semestern har Algarve dessutom åtskilliga banor av världsklass.

Extra rabatt på långtidssemestern

Åker du på långtidssemester har du ofta goda möjligheter att få en resa med extra bra rabatt om du bor på samma hotell 3 veckor eller längre. När du beställer resan på Hideaways utgår den uppnådda rabatten på långtidssemestern naturligtvis direkt till dig. Naturligtvis är det också möjligt att utnyttja långtidssemestern till att prova flera av våra handplockade hotell och samtidigt uppleva flera områden på Algarve. 

Se alla Hideaways resor till Algarve med flyg och hotell eller kontakta oss för ytterligare information, få ett erbjudande helt efter egna önskemål.

På Hideaways är vi specialister på långtidssemester där du bor på handplockade hotell eller semesterboenden. Läs mer om långtidssemester till alla våra resmål.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell