Lyxsemester på Algarvekusten

Algarve har allt det, ett bra resmål ska erbjuda: en vänlig lokalbefolkning, varma vindar och vidunderliga sandstränder som mynnar ut i ljusblå laguner. Det enda du saknar när resan går till Algarve är en bra plats att bo på - men det kan Hideaways hjälpa dig med! Vi har rest kors och tvärs över Algarvekusen för att hitta vackra lyxhotell med personlighet. Och om vi själv får lov att säga det - så tycker vi att vi lyckats rätt bra. Hideaways kan nu erbjuda en mängd lyxhotell som ligger utanför de traditionella turistområden. Här kan du komma ner i varv och njuta av personlig betjäning, de vackra omgivnigarna och långa kvällar med ett gott glas portugusiskt rödvin på altanen.

På en lyxresa till Algarvekusten finns alltid en kritvit sandstrand i närheten, där du kan njuta av solen och svalka kroppen i det lugna havet. Är du trött på sand mellan tårna garanterar vi också att våra lyxhotell är utrustade med en swimmingpool som barnen kommer att älska. Vid poolen kan de vuxna umgås, läsa en bra bok eller ta ett eftermiddagsdopp innan kvällens middag på en av Algarves många trevliga, lokala restauranger.

Du kan boka lyxresor till Algarve med avgång från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, där du flyger med reguljärflyg och därmed kan anpassa din lyxresa precis efter den reslängd du önskar.

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell