Resor till Quarteira

Bekvämt placerat öster om Vilamoura, har Quarteira utvecklats till att vara en av Algarves allra bästa semesterresorter, sedan uppsvinget på 70- och 80-talen. Med säkra badförhållanden och en lång sandstrand, som sträcker sig praktiskt taget oavbrutet hela vägen till Faro, är Quarteira mest populär hos sommargäster, samt för golfspelare på våren och hösten.

Välkommen till Portugal med Hideaways resor, vi är specialister på resor till Algarvekusten, och området runt Quarteira. Bo på några utvalda hotell när du reser med oss till Algarve och andra resmål i södra Europa. Vi erbjuder avresor varje dag hela året runt, och du kan stanna borta så länge du vill! Flyg från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köptenhamn, till Faro flygplat om du ska spendera semestern i Quarteira.

Promenad och bra restauranter

Tillsammans med stranden, är Quarteiras huvudattraktion den långa promenaden, som kantas av palmer, blomstrande hibiscus och vita och ljusröda nerier. På kvällen är denna behagliga promenad vid vattnet full av en endlös ström av familjer och par, som inspireras av restaurangernas menyer, vilka alla bjuuder på färskfångad fisk köpt direkt på Quarteiras lokala marknad.

Upplevelser i närheten av Quarteira

Quarteira ligger på bekvämt avstånd från flera mästerskapsgolfbanor, t.ex. Old Course vid Vilamoura och Royal Course vid Vale do Lobo. 15 kilometer in i landet ligger Loulé, en av de mest intressanta platserna på Algarvekusten. Utöver kyrkan från 1200-talet, är stadens eckovis återkommande marknad på lördagarna, en jätteattraktion för besökare, som är på jakt efter skor, lerkärl, skinnkläder eller väskor till sig själv, eller vännerna där hemma (perfekt att hitta en souvenir på, med andra ord).

Läs mer om Quarteira

Destinationer i Algarve

Hitta din resa till Algarve här

Populärt i Algarve

Favorit
As Cascatas Resort & SPA Vilamoura
Portugal, Algarve, Vilamoura
  • Närmaste flygplats: 23 km
  • Avstånd till centrum: ca. 2 km
  • Pool
Vila Monte Relais Chateaux
Portugal, Algarve, Olhão
  • Närmaste flygplats: 25 km
  • Pool
  • Internet / Wi-Fi
Vilalara Thalassa Resort
Portugal, Algarve, Armacao de Pera
  • Närmaste flygplats: 56 km
  • Pool
  • Internet / Wi-Fi

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter