Reseerbjudande Algarve

Algarve är nog det mest populära resmålet i Portugal. Därför finns det också många reseerbjudanden till Algarve. Algarve är den sydligaste delen av Portugal med 150 km kust i söderläge. Det betyder att det finns många stränder och små vikar, Algarve kännetecknas dessutom av rödaktiga klippor och fantastiska klippformationer som vetter ut mot havet där vågorna slår in.

Algarve är känt för sol och strand, många soltimmar och milda vintrar. Portugals bästa stränder ligger vid Algarve och det är också den plats i Portugal var man hittar de renaste badvattnen. Det är inte svårt att hitta ett reseerbjudande till Algarve om man önskar en avkopplande semester vid kusten där hotell och restauranger ligger sida vid sida.

Det är lätt att hitta och ta sig runt och i princip alla portugiser talar engelska. Turismen är stor på Algarve men med de stora stränderna och många vikarna hittar man enkelt en plats på en strand där det inte är så många turister. De många små städerna i området är också väl värda ett besök. Här kan du hitta små restauranger som serverar flera traditionella, lokala rätter i motsats till de större restaurangerna i de stora turiststäderna i området.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter