Boutique-hotell i Portugal

Det är bra hotell och inte en skugga faller över varken läget, servicen eller rummen. Så finns det hotell som är så mycket mer än så. Där varje rum har sin charm, där du genast känner dig hemma och där det ena rummen inte är det andra likt. Så är det bara. 

Dessa krav ska våra samarbetspartners leva upp till för att vi ska kalla dem för boutique-hotell och för att vi ska ge dem den särskilda titel det innebär. Och det gör inget om hotellet har sin egna speciella särprägel. 

I Portugal samarbetar vi t.ex. med ett hotell med det ganska ovanliga namnet Cooking and Nature Emotion Hotel. Det lite ovanliga namnet till tros måste vi erkänna att hotellet som är helt eget i sig är väl värt en semester. Varje rum är unikt designat och har utsikt över området med många vandringsleder. Hotellet ordnar massage, yoga och matlagningslektioner. Cooking and Nature ligger en halvtimmes bilfärd norr om Lissabon och är garanterar ett hotell du inte glömt när du kommer hem.

Vi har många samarbetspartners från landets gröna hörn i norr till Algarves långsträckt kust i söder så letar du efter ett speciellt boutique-hotell till din semester i Portugal kan vi helt bestämt hjälpa dig både med kontakt och flygresan dit.

Se alla resor och hotell i Portugal

>> Läs mer om boutiquehotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter