Charterresor till Portugal

Du kan resa på en semester till Portugal året runt, och flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn har flera avgångar till resmål i Portugal, t.ex. Madeira, Azorerna, Lissabon och Algarvekusten. Du kan i resesökmotorn söka efter resor till Portugal på 1, 2 eller 3 veckor, eller så kan du resa på "udda" dagar då vi erbjuder avresa till Portugal dagligen. Det största resmålet när det gäller charterresor till Portugal är utan tvekan Algarve, och längs den cirka 200 kilometer långa kusten hittar du många härliga stränder och bra hotell. Läs mycket mer om resor till Algarvekusten och andre resmål i vår guide om Portugal.

>> Läs mer om alla resor till resmålet Portugal här

Charterferie PortugalFoto: En semester i Lissabon är alltid en upplevelse och på Hideaways är vi specialister på resor till Portugals huvudstad.

Många sammankopplar en chartersemester med en paketresa, inkl. flyg, hotell, transfer och guide. Hos Hideaways säljer vi inga charterresor, och har därför inga reseledare, egna charterflyg eller egna charterhotell. Däremot säljer vi paketresor till noga utvalda hotell, och du kan nyttja samtliga erkända flygbolag vilket betyder att priset på din resa ofta är billigare än om du bokar en charterresa och bor på samma hotell som du annars skulle bokat via oss. Du har naturligtvis full trygghet när du reser med Hideaways, då din paketresa täcks av resegaranti och lagen om paketresor.

Genom att söka efter en charterresa i resesökmotorn är du säker på att få ett brett urval av aktuella resor och alltid de lägsta priserna. Du kan söka efter det lägsta priset, avresedadtum, hotellkategori och om du önskar en ospecificerad resa. Ska du resa i den närmsta framtiden och söker en billig charterresa, kon vi rekommendera att du letar efter en sista minuten-resa till Portugal.

Välj rätt hotell till din semester

Hur vill du bo på din semester? Ska det vara på ett lyxhotell, en charmig vingård, eller kanske på ett boutiquehotell? På Hideaways har vi delat upp de olika hotellen och resorna efter reseteman så att du enkelt kan hitta ett hotell som uppfyller dina önskemål och krav. Vi erbjuder t.ex. redan en rad boutiquehotell i Portugal, och det adderas fler och fler då detta är en populär inkvarteringsform - inte minst i huvudstaden Lissabon.

I hela Portugal hittar du ett stort urval av den populära resformen All Inclusive, och många av de svenska charterbolagen som reser till Portugal har också flera hotell på programmet, som erbjuder just all inclusive. Du kan bland anna tbo på följande all inclusive hotell, om du reser på en charterresa: Luna Falesia Mar Beach Resort och Auramar Beach Resort. Portugal är perfekt till en familjesemester och önskar du inte ett hotell med all inclusive, finns det många andra alternativ, där familjen står i centrum. En charterresa är enkel, när du reser med familjen, och Portugal är ett billigt semesterland i jämföreslse med många andra länder i Europa. Var beredd på att vi på Hideaways inte har många all inclusive hotell på programmet då det ofta är mycket stora hotell, som inte passar in i vårt koncept.

Läs mer om våra utvalda hotell i Portugal här

>> Läs mer om charterresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter