Familjesemester i Portugal

Portugiserna är riktiga familjemänniskor, som älskar utflykter och stora middagar med minst tre generationer. Därför är Portugal också ett land du utan problem kan ta med hela familjen till. Både om ni har lust till en semester på stranden, eller till en bilsemester runt i landet, där ni kan besöka både stränderna, bergen och städernas attraktioner - t.ex. Lissabons fantastiska akvarium, där en gigantisk tank låter dig gå mitt i havet och se hajarna i ögonen. Vi kan hjälpa till att organisera alla slags semestrar, och kan sköta bokning av inkvartering på antingen hotell eller i semesterlägenheter i hela Portugal.

Till exempel hos de två systrarna Sofia och Margarita i den trevliga staden Tavia i Algarve, där det inte är långt till de vackra, långa ständerna som barnen älskar. Det finns inte en lägenhet som är den andra lik på Quinta do Caracol, där stället är inrett med hemtrevliga detaljer. Några av lägenheterna har gott om plats till hela familjen, medan andra ägnar sig bättre till par.

Quinta do Caracol är endast ett exempel på alla de platser där du kan bo om du väljer att ta med familjen på en resa till Portugal med Hideaways. Vi sköter alltid bode hotell och flyg, och vi kan hjälpa dig med allt från inspiration och goda råd till transport från flygplatsen och bilhyra i Europas kanske vackraste land.

Se alla resor med Hideaways, specialist på Portugal

>> Läs mer om familjesemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell