Långtidsresor till Portugal

En mångsidig, vacker natur med allt från långa sandstränder till frodiga bergssluttningar gör tillsammans med ett rikt kulturliv och intressanta historiska sevärdheter Portugal till ett fantastiskt resmål, särskilt när du har god tid till att fördjupa dig i det hela på en långtidssemester.

Tid till fördjupning

Är det sol och värme du söker så är till exempel Algarve en upplagd destination. Här kan du njuta din långtidssemeste med avkoppling på härliga stränder och med utflykter till gamla, charmiga städer längs kusten och längre in i landet. Algarve är Portugals mest populära semesterområde men under en långtidssemester har du gott om tid till att upptäcka de sevärdheter och ställen som de flesta besökare inte hinner uppleva under en vanlig, kortare semester. Det samma gäller övriga intressanta regioner i Portugal. Åker du till exempel på långtidssemester till Norra Portugal har du inte bara tid till att fördjupa dig i Portos många sevärdheter utan kan även utforska Douro-dalens vingårdar och gamla mysiga byar. En långtidssemester i Portugal ger dig tiden till fördjupning, unika upplevelser och inte minst till att koppla av.

Billigare på en långtidssemester

När du är på en långtidssemester och bor i 3 veckor eller längre på ett hotell eller semesterboende i Portugal så finns det ofta möjlighet att få rabatt. Det är till exempel ofta under lågsäsong när hotellen är som billigast som svenskarna väljer att åka på långtidssemester. Dessa rabatter går oavkortat till dig som kund om du bokar en långtidssemester hos Hideaways. Du kan naturligtvis själv bestämma när och hur länge du vill resa på en långtidssemester, vilken för övrigt även kan vara en möjlighet till att bo på flera hotell och uppleva olika delar av Portugal. Se alla Hideaways' resor med flyg och hotell till Portugal, eller kontakta oss för ytterligare information och få dig tillsändt ett erbjudande på en långtidssemester helt efter dina egna önskningar och behov.

Information om långtidssemester

Få ytterligare inspiration till din semester på vår blogg eller läs mer om Portugal under information och fakta. Du kan även se alla resmål, hotell och semesterbostäder som kan bokas till en långtidssemester med Hideaways.

Information om långtidssemester

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter