Hotellrecensioner av The Vintage Lisboa

Läs personliga recensioner av The Vintage Lisboa som ligger i Lissabon. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av The Vintage Lisboa. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,6

Riktigt trevlig minisemester

Trevligt litet hotell, central placerat för alternativa butiker och goda caféer och restauranger. Riktigt bra stämning, skön takterrass - vi kommer gärna tillbaka.
9,8

Underbar upplevelse med tid för andhämtning

The Vintage, är ett perfekt hotell både för avkoppling och/eller arbetsrelaterad semester. Ett hotell man har lust att bo på och inte "bara sova" på för att sen skynda sig ut genom dörren. Restaurangen har ett fantastiskt läckert frukostbord fyllt av färsk frukt och mat som jag personligen värdesätter högt. Hotellets Spa, var mycket, mycket skönt, framför allt eftersom det fanns både bastu och ångbad! Jag hade turen att få massage en av dagarna och har inte haft ont i ryggen sedan dess (på 5:e dagen nu). Kan varmt rekommenderas! Ett rent och rymligt hotell och inte minst deras rooftop som även den var väldigt mysig. Personalen var otroligt hjälpsam, leende och tillmöteskommande.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,2 av 10
Baserat på 2 recensioner