Lyxsemester i Portugal

Känns det som om allt är perfekt? Eller kanske till och med lite bättre än så? Det är känslan du får när du bor på ett mer exklusivt hotell som sätter ära i att göra ditt hotellbesök till något mer än bara en övernattning. Portugal är den perfekta destination när din semester ska vara lite mer exklusiv än all inclusive i Egypten eller en campingsemester i Frankrike.

I Portugal hittar du lyxhotell i den mer exklusiva skalan, över hela landet. Det innebär att det är helt upp till dig, om du helst vill ha en avkopplande sol- och badsemester på solskensrika Algarve; om du vill vandra i bergen i ccentrala Portugal; eller om du vill utforska den vackra, vita staden Lissabon, varifrån expeditionerna som kartlade världen seglade ut från. Priserna på en lyxresa i Portugal är mer än rimliga - framförallt om du jämför med andra sydeuropeiska länder. Och precis som på våra övriga mer exklusiva samarbetshotell i Portugal kan vi garantera massa lokal charm, vänlig personal och den där extra touchen, som får dig att hänga kvar lite längre vid frukostbuffén och på altanen än du gör på "vanliga" hotell.  

När du åker på en lyxresa till Portugal med Hideaways kan du boka flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och då du flyger med reguljärflyg, blir lyxsemestern dessutom mycket flexibel i förhållande till reslängd och datum.

 

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell