Romantisk semester på Madeira

Madeira är som gjort för en romantisk semester för två. Den lilla portugisiska ögruppen i Atlanten ligger så pass långt bort från vardagens bestyr och stress att ni kommer känna er fria att njuta av varandras sällskap. Och det spelar ingen roll om ni föredrar att se varandra djupt i ögonen, i stearinljusens sken, på en lokal restaurang medan ni dricker ett glas vin, eller om ni föredrar långa vandrigsturer i bergen. Madeira har allt. 

Även om ön ligger långt från vardagens stress och förpliktelser är det under 5 timmars flygresa från Sverige. Det är tillräckligt för att ni på allvar ska känna att ni är på resa. Öarnas milda klimat gör dem till en naturlig destination året om. Om ni saknar en vecka eller behöver fler veckor på en liten, romantisk plats långt från allfartsvägarna, med både tid och rum att komma underfund med om vad en resa med den du älskar egentligen handlar om.

Madeira har kulturen, maten, vädret och stränderna och är den plats dit ni kan resa och bara vara tillsammans oavsett om ni föredrar att semestra i vågorna, med vandringskängorna på eller på en liten restaurang i byn när solen gått ner och stearinljusen tänds. 

Boka en resa för två till Madeira

>> Läs mer om romantisk semester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter