Familjesemester i Mittportugal

Ni kan vara helt säker på att få en historiskt intressant och upplevelserik semester om ni åker på familjesemester till centrala Portugal. När ni besöker de många gamla städerna i denna del av landet känner ni snabbt att ni lever i en äventyrlig värld.

Tempelriddare

De många historierna om tempelriddare i Portugal i den lilla staden Tomar kommer säkert intressera och fascinera både barn och vuxna - men även den stora borgen kommer att väcka intresse för den historiska period då tempelriddarna levde i Portugal. 

Tur längs kusten

En familjesemester i centrala Portugal kan också innehålla en tur längs kusten - här kan du bada i Atlanten eller komma helt nära det genuint portugisiska i den mest populära fiskby i Portugal, Nazaré. Här klär sig fiskare fortfarande som i gamla tider och många av fiskebåtarna är målade i traditionella färger. 

Behöver du frisk luft finns längre västerut gott om gröna skogar och grönskande dalar vilket ger ett helt annat intryck av Portugal. De två största floderna i Portugal finns också här och det är dels på grund av dem som denna del av Portugal är särskilt grön. 

Unika hideaways i Mittportugal

Om du vill uppleva Mittportugal på en familjesemester har du möjlighet att bo på unika hideawayshotell och semesterboenden som vi på Hideaways personligen handplockat med fokus på hotell som är autentiska, charmiga och personliga.

Alla våra unika gömställen i Mittportugal kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa om alla våra hideaways i Mittportugal.

 

>> Läs mer om familjesemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter