Semesterboenden i centrala Portugal

Semesterboenden på landsbygden

En del semesterboenden i centrala Portugal är belägna i mindre byar där du bor sida vid sida med portugiserna. Du kan därför, så snart du öppnar dörren, uppleva kulturen på nära håll. Semesterboenden ger en helt unik möjlighet att lära känna den portugisiska kulturen och de portugisiska traditionerna. Du upplever snabbt att portugiserna är mycket gästfria och bli inte överraskad om du möts av sång på den lokala tavernan - som är en typ av restaurang - där det finns gott om plats att roa sig och lära känna varandra. 

Hyrbil

Tack vara det variationsrika landskapet i centrala Portugal kan det vara en helt speciell upplevelse att sätta sig i bilen och köra från bergen i öst till kusten i väst. Då de flesta semesterboenden i centrala Portugal oftast ligger en bit ifrån allmänna kommunikationer kan det vara en riktigt god idé att hyra en bil under semestern. När du kör genom landskapet kan du se den stora skillnaden mellan öst och väst och du blir helt förundrad över skillnaden i landskapet i denna del av Portugal - speciellt när du kör förbi de många tall- och eukalyptusskogarna. 

I bergen eller nära kusten

Det finns många olika semesterboenden att välja mellan när du ska på semester i det centrala Portugal. Långt österut finns bergslandskap och städer som du kan bo i. Här kan du också uppleva fler medeltidsstäder som bjuder på mängder av historia och arkitektur. Du kan också välja att hitta ett semesterboende i Portugals mest populära fiskeby helt nära kuste, Nazaré. Du kan här på nära håll uppleva den traditionella fiskekulturen. 

Avkoppling

Oavsett hur du planerar din semester är du garanterad en mycket avkopplande semester om du väljer ett semesterboende i centrala Portugal. När du har ett semesterboende som din bas behöver du inte stressa för att hinna med allt och du kan koppla av med familj och vänner. När du har semester i en semesterbostad är det ingen annan än du själv som styr semestern och den blir som du själv önskar och vill ha den. Du har också frihet att uppleva centrala Portugal på egen hand och samtidigt vara privat.

Unika hideaways i mittortugal  

Om du på din semester har lust att upptäcka Mitt Portugal har du möjlighet att bo på unika hideaways hotell och semesterboenden som vi på Hideaways personligen handplockat med vikt lagt på semesterboenden som är autentiska, charmiga och personliga.

Alla våra unika hideaways i Mitt Portugal kan bokas online till konkurrenskraftiga priser.

Här kan du läsa om alla våra hideaways i Mittortugal

 

>> Läs mer om semesterbostäder

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter