Långtidsresor till Norra Portugal

Promenader på smala gator i Porto, vingårdsbesök i Douro-dalen och några av Europas bästa sandstränder väntar dig på en långtidssemester i Norra Portugal.

En resa tillbaka i tiden

Om du väljer en långtidssemester i Norra Portugal har du gott om tid till att i avslappat tempo utforska denna vackra regions många spännande och intressanta sevärdheter och städer. Portugals näst största stad Porto bjuder självklart på många upplevelser, men Norra Portugal är så mycket mer. Städer som Guimãres och Braga sjuder av historia och "det gamla Portugal" med vackra kyrkor och palats. Men Norra Portugal bjuder även på stora naturupplevelser till exempel längs kusten, i Douro-dalen eller i naturparken Peneda-Gerês. En långtidssemester med Hideaways är även rik på möjligheter till att fördjupa sig i Portugals berömda gastronomi och viner vilket i Norra Portugal naturligtvis innebär goda möjligheter att få smaka på portvinet där det produceras.

Extra rabatt på en långtidssemester

På en långtidssemester i Norra Portugal finns det ofta möjlighet att få betydande rabatter när du bor 3 veckor eller längre på ett hotell eller i en semesterbostad. De flesta väljer att åka på långtidssemester under lågsäsong då hotellen som regel är billigare. Rabatten vid en långtidssemester går naturligtvis direkt till dig som kund när du bokar din resa till Norra Portugal hos Hideaways. En extra lång semester kan även vara en bra möjlighet till att bo på flera olika hotell och därigenom få chansen att uppleva olika delar av Norra Portugal. Se alla Hideaways' resor med flyg och hotell till Norra Portugal med handplockade hotell, eller kontakta oss för ytterligare information och få dig tillsändt ett erbjudande på en långtidssemester helt enligt dina egna önskemål.

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter