Romantisk semester på Algarve

Med sina hemliga små laguner och lokala fiskrestauranger är Algarve det perfekta resmålet för en romantisk semester eller bröllopsresa.

Boka resan hos Hideaways så ordnar vi så att ni kan bo utanför de traditionella turistområdena. Vi handplockar hotellen för att försäkra oss om att gästfriheten och läget är av toppklass. Vad sägs om att checka in på ett mysigt, familjeägt hotell med små enkla rum, där personalen kan era namn och det bara är en kort promenad till en stilla strand. Och när solen går ner kan ni avnjuta ett glas portvin i den lila trädgården.

Algarve erbjuder många romantiska utflyktsmål som man med en hyrbil kan besöka över dagen. På en dag kan ni gå en förmiddagstur i de böljande gröna kullarna och träffa vinodlare som ser till sina odlingar. Efter det kan ni köra till kusten och njuta av solen i en av de många ljusblå laguner för att sedan ta plats på toppen av en av de dramatiska klipporna för att se solen gå ner. Dagen kan avslutas med att ni hittar ett trevligt bort på någon av de lokala restaurangerna som finns överallt på Algarve. Området är känt för sina fina råvaror och färskfångad fisk. Det upplever ni också om ni bestämmer er för att själva laga mat - gå på upptäcktsfärd i de autentiska marknaderna där lokalbefolkningen säljer både färsk fisk och färska grönsaker till bra priser.

Se vårt stora utbud av resor till Algarvekusten

>> Läs mer om romantisk semester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter