Aktuella reseerbjudanden

Hos Hideaways får du alltid dagens bästa priser, och vi letar konstant efter extra bra erbjudanden till dig. Om du kan bestämma dig fort, så har vi just nu fördelaktiga priser på utvalda hotell. Rabatterna är alltid avdragna i priset som visas på hemsidan.

Posada des Moli, Mallorca

- ett trevligt litet "gömställe" med sköna lantliga omgivningar endast 10 minuters körning från underbara Medelhavsstränder och storstadsliv i Palma (4****)
Boka resan innan den 30. juni och få 15% rabatt (gäller för vistelse från den 16 maj till den 30 oktober) Klicka här för att läsa mer

S'Olivaret Hotel, Mallorca

- ett trevligt hideway mitt bland bergen på Mallorcas västkust med en helt underbar och spännande restaurang (4****)
Boka resan innan den 31. december och få 20% rabatt (gäller för vistelse från den 01 april 2019 till den 03 november 2019) Klicka här för att läsa mer

Nyheter hos Hideaways

Vi är lite som barn på julafton, så vi har nyheter på väg här hos Hideaways. För ofta kan det vara en ny, personlig favorit, som har smygit sig in - eller rättare sagt: en nyhet, som har tagit sig igenom nålsögat. Vad menar vi med det? Jo, att det inte är världens lättaste att hitta ett nytt hideaway. Det är en lång rad kriterier som ska uppfyllas, innan det blir aktiellt att börja ett framtida samarbete.

Här kan du se en översikt över de senaste tillskotten hos Hideaways. Klicka här för att läsa mer

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell