Aktiv semester

Aktiv semester kan betyda många saker. Det kan vara surfing, vandring, klättring eller jeepsafari, alltså lite mer krävande aktiviteter. Det kan också vara lite lättare aktiviteter som matlagningskurs, språkträning, målarkurs, vinprovning och andra stimulerande görande. Däremellan finns givetvis många olika typer av sporter som golf eller tennis.

Ofta är det ägaren eller personalen på ett hideaway som anordnar aktiviteten. Detta beror antagligen på att de har en passion för något speciellt eller så har de kontakter i närområdet och kan därför snabbt och enkelt vägleda dig till just den aktivitet som kan berika din semester.

Under detta resetema sätter vi aktiviteter i centrum och ger några förslag på hideaways och deras olika teman, oavsett om de ligger i Frankrike, Italien, Grekland, Spanien eller Portugal. Notera dock att detta bara är ett litet smakprov. Alla våra hideaways erbjuder aktiviteter i större eller mindre grad. Det är faktiskt rätt självklart att ett hideaway är kunniga om närområdet och dess förutsättningar för en aktiv semester.

 

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter