Casa Grande

Casa Grande betyder fritt översatt ’det stora huset’ – det vill säga ett hotell som är lite större än de andra gömställena i programmet. Liksom alla andra hotell hos Hideaways har de karaktär och skiljer sig från mängden – som alltid är de handplockade utan att behöva kompromissa med det ett hotell eller en semesterlägenhet ska kunna erbjuda dig och din familj.

Varför vill vi ge dig möjligheten att välja hotell av modell större?

Det ska jag berätta för dig:) Det är för att vi besökt de mest underbara ställen som perfekt matchar Hideaways’ krav och förväntningar, men där är antalet rum tidigare ’hindrat oss’.

Dessa ska du inte behöva gå miste om att få uppleva, därför har du möjlighet att välja ditt favorithotell inom Casa Grande-resetemat, där dina värdar ser framemot att få hälsa dig och din familj varmt välkommen. Hos Hideaways betyder det, att hotellet erbjuder mellan 70 och 150 rum eller lägenheter – och det är faktisk ett mindre hotell, om du frågar många andra. De anser att ett stort hotell är ett som har 300 rum eller fler och dessa ”mastodonter” tackar vi artigt nej till: )

Detta innebär även ofta att du kan bli bortskämd med lite fler faciliteter och att du kan välja mellan flera olika rumstyper, oavsett om du ska på en romantisk semester för 2 eller reser med hela familjen. Dessutom ligger flera av hotellen närmre havet och lokalt stadsliv - något som en Hideaways-gäst sätter stort värde på och efterfrågar.
Som alltid kan du läsa en utförlig beskrivning under varje hotell. Har du frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss.

Mi casa es su casa: )
Marie

Läs mer