City-hideaways

Våra hideaways ligger ofta undangömda och dolda för utomstående. Det kan vara en finca i Andalusien, en vingård i Provence eller en lantgård i Toscana. Det är rätt naturligt att dessa egendomars ursprung innebär ett lite mer avlägset läge. Normalt osar de av charm och autenticitet.

I vårt program hittar du också lite mer centralt placerade egendomar, det vi kallar city-hideaways. De är alltid belägna i en stad eller större by som erbjuder ett urval av attraktioner som affärer och restauranger. Det kan vara en by som Fornalutx på Mallorca med tusen invånare men med ett juste utbud av restauranger på promenadavstånd eller så är det en storstad som Istanbul med 10-20 miljoner invånare (ingen vet säkert hur många där bor).

Gemensamt för alla city-hideaways är att de är unika och utmärkande. De har alltid ett sagolikt läge som gör att du till fots kan upptäcka omgivningens eller stadens alla hemligheter. När andan faller på, kan du alltid enkelt ”fly” tillbaka till ditt ”gömställe”, oftast till fots.

Våra city-hideaways vänder sig främst till dig som drömmer om boende på en pittoresk vingård, men som i realiteten skulle sakna stadens bekvämligheter och närhet.

Varmt välkommen att upptäcka våra city-hideaways som representerar en värld mitt emellan ett avlägset hideaway och det som du är van vid.